פצעים על הפיטמה

pitagingi

New member
פצעים על הפיטמה

שלום לכולן. רציתי לשאול לגבי פיטמה פצועה ואפילו מדממת אני מורחת מישחות וגם את החלב שלי אבל זה עדיין ניראה ומרגיש מאוד רע. האם להמשיך להניק למרות הכאבים העזים ביותר? שלשום הוא פלט ויצא לו אפילו מעט דם וניראה לי שזה דם שמקורו מהפיטמה האם כדאי לעשות הפסקה עד שהפצעים יגלידו או שיש סכנה לגודש/ התייבשות החלב? תודה רבה.

1טלטלים

New member
אין צורך להפסיק להניק

יש צורך לפנות לעזרה מקצועית במהרה ,כי לפי תיאורך (פטמות) נשמע שמדובר בבעיה בהצמדה טובה אל השד ולכן,היא פצועה ואף,מדממת...משחות וחלב טיפול סמפטומתי ,אך לא טיפול לעיקר הבעיה-הצמדה לא טובה. הפסקת הנקה תגרום הן לגודש והן להתייבשות הדרגתית בחלב. חשוב לפנות ליועצת הנקה מוסמכת בהקדם האפשרי,בינתיים קראי בפורום (קטגוריית "מאמרים " סרגל כחול למעלה בדף של הפורום ובגלריה את יכולה לראות תמונות של הצמדה תקינה ולא .נסי לחבר נכון,אם את רואה שכאב נמשך במהלך החיבור,נתקי אותו/ה וחברי שוב עד שלא תרגישי כלל בכאב .ברגע שיחול שיפור בחיבור לשד לפצע יהיה זמן להגליד ולהתרפא,כל עוד חיבור לא תקין פצע ימשיך להתקיים .חשוב לשמור על ניקיון השד ,פצע פתוח ומדמם מהווה קרקע לא רע לחיידקים ולזיהום. יכול מאוד להיות שיועצת הנקה תמליץ לך על שימוש במשחה אנתיבקטריאלית(תלוי מה המצב). מקווה שעוד תעלו על דרך המלך ותהנו מהנקה ללא פציעות וכאבים~ תרגישו טוב,

למעלה