פצעים על העור

shakedmish

New member
פצעים על העור

אני לא בטוחה שזה המקום אבל זה נראה לי הפורום הכי קרוב לבעיה שלי. אני בת 20 ולפעמים יש לי מין פצעים קטנים כאלה, אולי פצעי זיעה באיזה בית החזה והצוואר ולפעמים גם בכתפים, פצעים אדומים (לא הרבה) שפשוט ויזואלית מעצבנים אותי. יש משהו לעשות בנידון? חשבתי שזה אולי בגלל החום, אבל אני מרבה להתקלח כל יום ולשטוף את האיזור בסבון, חשבתי אולי אלרגיה לבושם מסויים אבל אני מגוונת בין הבשמים. יש למישהו רעיון מה לעשות בנושא?

נעמי66

New member
כל הבשמים מכילים אלכוהול וכימיקלים אחרים

כדאי להימנע מהם, ולראות אם יש שיפור. גם לסבון טבעי יש ריח נעים, לא נורא לעשות הפסקה בשימוש בבשמים. אולי הסבון בו את משתמשת גורם לגירוי בעור. המלצה מניסיון אישי - סבון "ירדן". אם זה לא יעזור, אפשר לנסות לעשות כמה שינויים בהרגלי התזונה, אם מתאים לך. פצעים על העור הם לפעמים בגלל הצטברות של חומרי פסולת בגוף, שאותם הגוף מנסה לסלק, ואפשרות אחת היא דרך העור.

0 אור 0

New member
פצעים אדומים קטנים

קודם כל כמובן שאי אפשר לדעת בלי לראות, אבל דוקא סבירות גבוהה שזו לא תגובה לבושם או לסבון, אלא לחום ולזיעה שמופיעים במשך היום אם נרצה או לא נרצה ... על כל פנים קל מאד לבדוק זאת, פשוט תעברי לתקופה מסויימת לסבון טבעי וללא בושם. האם את משתמשת בקרם אחרי המקלחת , ואם כן איזה? פתרונות קשה להציע כשלא יודעים את מקור הבעיה לפצעים שמקורם גירוי או הזעה וגם פצעי בגרות קטנים אפשר להשתמש בג'ל אלוורה מעורב עם שמנים מרפאים כגון לבנדר, או בקרמים מרפאים ומאזנים על בסיס צמחי מרפא (ואז באמת חשוב מה מרפאים) אם הבעיה היא נקבוביות סתומות, אבל העור לא שמן, אז שפשוף בליפה במקלחת יעשה את העבודה, וחריה אפשר ללשים קרם טבעי טוב או תערובת שמנים .. ההתאמה האישית כאן חשובה - אז או ללכת לאיש מקצוע או בשיטת הניסוי והטיעיה

shakedmish

New member
בקרמים אני לא משתמשת

אז פשוט לעשות הפסקה מבשמים? דבר שהוא בסך הכל לריח טוב

למעלה