פצעים בטוסיק

dalitinka

New member
פצעים בטוסיק

שלום, קיימת אצלי תופעה של פצעים המופיעים על הטוסיק בתדירות של אחד לשלושה ארבעה חודשים. הפצעים די גדולים, מוגלתיים והאיזור מסביב אדמומי. בד"כ מופיע לי פצע אחד או שניים. אני מורחת משחה אנטיביוטית וזה עובר תוך מספר ימים. לעיתים נשארים לי מעין צלקות קטנות על הטוסיק (מאוד לא אסתטי). אני בת 21 והבעיה קיימת כבר כשנה. תודה מראש על העזרה

קובי כ

New member
מספר שאלות

לפני הכל קודם מספר שאלות: א. האם היית אצל רופא עור בקשר לעניין זה? (אני מניח שכן משום שמשחה אנטיביוטית ניתן לקבל אך ורק עם מרשם רופא). ב. האם את עובדת בעבודה במגע עם מים כגון בריכה, ים וכו´? ג. האם את סובלת מאלרגיה כלשהי? ד. האם את נוטלת תרופות כלשהן כולל ויטמינים. תודה ויום טוב

dalitinka

New member
המשך

הייתי אצל רופאי עור אשר המליצו על סבונים למיניהם ומשחה אינטיביוטית. קיבלתי אף אוגמנטין. הבעיה היא שזה עוזר לטפל בבעיה אך לא במקורותיה וייחוד לאא במניעתה. אינני עובדת בעבודה עם ים וכו´. אינני סובלת מאלרגיות. אינני נוטלת תרופות. תודה

קובי כ

New member
היי דלית

אם הטיפול עוזר לך והוא יעיל השארי איתו. לעיתים אין סיבה לכל מחלה, ולא תמיד מטפלים במקור הבעייה. כפי שתסכימי עימי יש לך גם בעייה שאפילו את לא יודעת מה המקור לה ולכן הטיפול הטוב ביותר הוא זה אשר הוצע לך על ידי הרופאים. כל עוד המשחה האנטיביוטית עוזרת, השתמשה בה וכמובן ידעי את רופא העור בכל התפרצות של פצעים נוספים אלו. מקווה שעזרתי לך.

למעלה