פצעים בגרון

פצעים בגרון

לנסיך שלי בן 3 יש פצעים בתוך הגרון הוא לא יודע לדבר והוא אינו מבין כך שכל האינפורמציה היא מהרופא מחפשת תרופת סבתא לעזור לו אין מדובר בפה והטלפיים כך שחלב עיזים אינו הפיתרון בבקשה עזרו לנו.

0 אור 0

New member
מסכן קטן

תנסי ללמד אותו לגרגר מי מלח - זו פעולה שממש עוזרת לפצעים בגרון - מצד שני, אני ממש לא בטוחה שבגיל 3 הוא יצליח לגרגר או בכלל יסכים לנסות.

0 אור 0

New member
תנסי אולי

תה פושר עם הרבה דבש ולימון - אולי תה קמומיל או מרווה. ושישתה את התה לאט לאט, כך שזה ישהה לו הרבה זמן בגרון. זה משהו קצת מאולתר - לא ניסיתי את זה על עצמי - אבל נראה לי שכל החומרים האלו הם אנטיספטיים (המרווה הדבש והלימון, הקמומיל סתם מרגיע) ולכן יתכן שיעזרו לפצעים שלו.

../images/Emo36.gif0אור 0../images/Emo26.gif

לדעתי גרגור מלח במקום שיש פצעים לא יועיל ואולי אף יזיק ..... תנסי לשים מלח על פצע או שריטה ונראה איך תרגישי..........

0 אור 0

New member
כבר ניסיתי ולא פעם

כשהייתי ילדה (קצת יותר גדולה מ 3) היו לי כל הזמן בעיות בגרון - וזה הדבר היחידי שעזר - למרות שהיה לי מאד קשה לגרגר. והשתמשתי בזה גם לפצעים עם התחלה של מוגלה בעור החיצוני - המקום היחידי שזה לא טוב, זה פצע גדול ופתוח.

עזרה ראשונה ומהר

לתופעה של הבן קוראים "אפטומטיטיס" מחלקה חיידקית מגעילה הדומה לזו של "פה וטלפיים" בבקר. בבתי מרקחת ובבתי טבע ישנו ספרי של "דבש חרובים" אפרט ביתר פירוט על תכונותיו של דבש החרובים אבל עכשיו - מהר למרוח או להתיז דבש חרובים (טעים) לפיו של הפשוש. ההקלה תקרה כמעט מיד. לא מלח, ולא ולא. אם כבר אז קרטיבים. שיהיה טוב ומהר

למעלה