פצעונים

galigali

New member
פצעונים

שלום לאחרונה התפתחה אצלי תופעה של פצעונים אדמומיים על הטוסיקים. התופעה ממש מוזרה כי אני בת 17 וכמעט לא סבלתי מפצעי בגרות. הפצעונים אינם נראים כמו פצעי בגרות אלא הם יותר קטנים, אינם מוגלתיים. זה פשוט נראה כאילו העור נהיה מאוד מחוספס ואדמומי. האם לרפואה המשלימה יש פתרון?

האם את מזיעה באזור?

האם הפצעונים מגרדים או שורפים? האם זה מתפשט? נסי ללכת מס´ ימים בצורה המאוררת ביותר שאת יכולה ( תחתוני כותנה או בכלל ללא תחתונים ) שיטפי את המקום ויבשי היטב . דווחי לנו האם יש שיפור לאחר יום יומיים. שבוע טוב יעל

adigreen

New member
בילדותי סבלתי מבעייה דומה

והרופא המליץ לשבת בקערת מים עם קוואקר. לא זוכר אם עזר ובודאי לא את ההסבר.

../images/Emo13.gif

קוואקר , באמבט מלחלח את העור ומומלץ לכל מצבי היובש ובעיקר לפסוריאזיס ואטופיק דרמטיטיס . ממולץ לטחון היטב את הקוואקר , אחרת הוא סותם את האמבט.

galigali

New member
יעל שלום

ראשית תודה על תשובתך הפצעונים מגרדים אך אינם שורפים. האיזור הנגוע הוא בעיקר הטוסיק, אך לעיתים הם "מהגרים" בבודדים לירכיים. חשוב לציין שאני כבר נוקטת בטיפול המניעתי שהצעת כולל לבישת מכנסיים ותחתונים מכותנה. אני לא לובשת ג´ינסים. אני שוטפת את האיזור בסבון עם קרם לחות של דאב. תודה

אני יודע מה את צריכה לעשות בידיוק!!

היה לי את זה לפני שבוע הסיבה לכך היא או שאת אחרי מקלחת יוצאת רטובה או שאת מממממש יושבת הרבה הפתרון הוא הכי פשוט בעולם אחרי מקלחת מנגבים טוב ושמים טלק!! אחרי כמה ימים תרגישי בשיפור!!! בהצלחה

למעלה