פציעות

just do ti

New member
פציעות

אני משחק בליברפול ואני בסוף נובמבר עד אוקטובר יש 5 פצועים גם ככה כי ככה מתחיל המשחק. הבעיה שכולם החלימו אבל נפצעו אחרים: אני במצב שיש לי 8 שחקנים מרכזיים פצועים, 6 מתוכם לתקופה ארוכה. כבר עליתי להצלבה באלופות (הבטחתי מקום 1 בבית) ואני עדין מקום 1 בליגה (10 נצחונות 4 תיקו). אין לי רוטציה כמעט בכלל... אני משחק כבר 7 שנים ואף פעם לי קרה לי דבר כזה... בתמונה יש כאלה שרשום שהם פצועים לעוד שבועיים אבל הם נפצעו חודש לפני למשל...

dlml

New member
א) תוריד להם את העומס של האימונים

ב) תקנה עוד ועוד רופאים ג) תקל על השחקנים בדקות משחק, תגדיל את הרוטציה.

dlml

New member
בדיוק..

אני קראתי להם רופאים כי קשה לרשום את המילה הזו, ומה שרשמו מתחתי לא נכון, דווק במנג'ר הזה, אחרי שמבצעים את שלושת הפעולות שרשמתי, יהיו לכם פחות פציעות מהמנג'רים הקודמים.

just do ti

New member
נראה מה יהיה

קניתי עוד 2 פיזיוטרפיסטים ויש לי עכשיו 8 ל-35 שחקנים (לא כולל נוער). נראה לי סבבה... דקות משחק תמיד תמיד חילקתי.... כמה אתם ממליצים כשירות מינימום כדי לשחק? אני בינתיים על 95 בערך לפני משחק ו-70 לחילוף.

sok777

New member
גם לי בליברפול נפצעו מלא. וכל הזמן.

והורדתי את האימונים גם או נתתי מנוחות אבל הם חרא שחקנים כנראה. חח

tribute

New member
זה באמת מציק

בתור שחקן מנג'ר וותיק זה באמת דבר מציק בFM החדש. זה ממש ממש מעצבן שכל הזמן נפצעים שחקנים חשובים ואז אתה מפסיד משחקים.

inko

New member
זה מעצבן,נכון אבל...

אם שחקנים לא היו נפצעים אז זה היה הרבה יותר קל ופחות מציאותי,כל הקטע של התעייפות ופציעות זה חלק מהמשחק וצריך לקבל את זה בהבנה. ויש לי הרגשה שאם לא היו פציעות כולם היו טוענים שזה משחק לא ריאלסטי וכדומה...

tribute

New member
כן אבל

הם הגזימו אני אתן לך דוגמה, הפועל ת"א כבר משהו כמו 4 מחזורים משחקת בלי פצועים נכון? אז למה במנג'ר תמיד יש לי לפחות 4 פצועים? וגרשון תמיד פצוע לחודשיים. ואלימלך ל3 ופנסטיל ל4 וחליס לשבועיים זה מעצבן ומוגזם

inko

New member
זה תלוי בשחקן

יש כאלה שנפצעים פחות ויש כאלה שיותר וזה עניין של מזל גם.

Big Joni1

New member
תשובה

1. להוריד עומס באימונים. 2. להוסיף כמה שיותר פיזיותרפיסטים. 3. במשחקים פחות חשובים - שתף שחקני ספסל, תן לשחקנים עם 80 אחוז בריאות לנוח. 4. להתרגל, כי אלה החיים

למעלה