פציעה.

talushy

New member
פציעה.

סיפור קצת מוזר... חבר שלי דחף לי אצבעות הוא מוציא את היד ורואה קצת דם. הוא מתחיל להילחץ. בקיצר, היום בבוקר ראיתי עוד קצת ממש ממש קצת דם בשתן ועוד קצת בצהריים. ואין שום סיכוי בעולם שאני צריכה לקבל מחזור בשבת. אני אמורה לקבל יום ראשון-שני. (גלולות.) אם זו פציעה, מה לעשות?

היי לך ../images/Emo13.gif

האם הכל בסדר עכשיו?

talushy

New member
תודה.

אבל תמיד היה בסדר. לא הרגשתי שנפצעתי ואפילו לא הרגשתי שאני מדממת.... אבל תודה על הדאגה!!!

שגיתא

New member
שלום לך ../images/Emo98.gif ../images/Emo54.gif

לפעמים דימום כזה יכול לקרות במגע פחות עדין של האצבעות למרות שזה לא בהכרח כואב באותו רגע לפעמים יש מעט יובש בנרתיק אולי לבן זוגך יש ציפורניים לא מסודרות שפוצעות את הרקמה העדינה של המקום בכל מקרה את יכולה להרגיע אותו לעיתים הם כל כך מנסים להתחשב בנו שהם מפחדים שהם מכאיבים לנו, ובטוחים שאם יש דם = כאב לפעמים זה נכון, אבל בזכות חומרי הסיכה הכאב לא ממש מגיע לתודעה חזקה, אפילו אני לפעמים מופתעת שאחרי מגע מיני מספק ולא כואב אולי מעט יותר קיצבי שאח"כ קצת שורף לי בשתן אבל זה כאב שמהול בהנאה רבה, זה כמעט כמו סימן כחול לא ברור (קיבלת מכה מתישהו ואפילו לא שמת לב), הוא כואב בעיקר רק כשמגלים אותו, אבל דימום כזה גם יכול להעיד על דלקת או פטריה
בנרתיק מה שרצוי לבדוק זה בד"כ דלקת לא מזיקה ולא עוברת לגבר אבל כדאי שתבדקי רק כדי לשלול ולמנוע התפתחות של מצב יותר קשה בנרתיק
שגיתא

למעלה