פציעה

דורסל12

New member
פציעה

שלום רב אני בת 40 כבר 8 שנים רצוף עושה ספיניג ולפני שנה גם התחלתי לרכב על אופניים-כביש . לפני כחודשיים החלטתי ולהתחיל ולהתאמן לקראת הספריט- החלק הקצר של תריאטלון תא. רצתי פעמיים 2 קמש עשיתי 2 או 3 פעמיים בשבוע אימוני ספינניג . לפני כמה ימים בפעם השנייה כל הקרסול שלי התנפח לא יכולי לדרוך בקיצור נראה לי שמתחתי א ת שריר עקב אכילס למה זה קרה מה עושים???מעולם לא נפצעתי לפני כן

rafagav

New member
לפני הדוקטור... אם "פעם שניה" = כבר נפצעת...

ואם בכ"ז המשכת להטיל על הקרסול את אותו עומס אז...
אין מה לעשות - עם השנים הגוף מעט משתנה..
ולבטח אחרי פציעה. לכן - אולי את צריכה לוותר על הרעיון אם כוונתך להמשיך ללכת ב - 80 השנים הבאות (עד 120, לא?
)

טריאתלון

ראשית ברכותיי על החלטתך להשתתף בטריאתלון (נתראה שם) שנית קשה להעריך מהתיאור שלך מה קרה האם זו בעיה מבודדת לקרסול או שכל הגפה סובלת? במידה ומדובר בנקעים חוזרים עדיף להתאמן עם תומך קרסול (נמצא בכל חנות אורטופדיה) במידה ומדובר בבעיה בגיד אכילס - עדיף לנוח ולעשות פיזיוטרפיה בקיצור - צריך להבדק ע"י אורטופד בהצלחה

commreport

New member
טריאתלון

נפגוש את שניכם שם, גם אני מתכוון להשתתף בת"א ויש לי שאלה רכבתי עם האופניים מת"א לאילת במשך 3 ימים, כל יום כ 140 ק"מ . רכבתי עם נעלי ספורט ולא נעלי רכיבה ולכן בעליות (דרך מצפה רמון) התאמצתי מאוד. הרבה לחץ על כף הרגל. בסיום הרכיבה גילית שבכף רגל ימין,(החלק שמיתחת לשרוכים) אחד הורידים התנפח בשני מקומות. זה קצת מצחיק, אני מעסה את המקום והנפיחות נעלמת תוך שניות. אני מעסה את הנפיחות השנייה ואז הראשונה חוזרת. מה דעתך? תודה

למעלה