פציעה מזדיינת

• פותח הנושא ano
  • פורסם בתאריך

ano

New member
פציעה מזדיינת

יום הגיוס שלי מתקרב,הפרופיל שלי 97 ואני פצוע. עקב הפציעה אני אמור לנוח מספר חודשים אך אין ביכולתי להוכיח את הפציעה . איך אני יכול לשנות את רוע הגזירה?

הצעה

אולי תנסה להציג אישור מרופא על הפציעה, אני לא מאמינה שיגידו לך לעשות דברים שמנוגדים להצעות של רופא, בסך הכל הם לא רוצים שיגרם לך איזה נזק.

יניב10

New member
תגובה

לך לרופא אזרחי לפני שאתה מתגייס ושיתן לך אישורים על הפציעה שלך אחרת אתה תסבול מניסין שלי(שלושה שבועות בצבא)אני באתי עם אישורים רפואיים על פריצת דיסק בגב והרופאים בצבא החליטו שאין לי.הרופאים הצבאיים חיות ולא מתיחסים נורמלי,חושבים שכולם עובדים עליהם גימלים לקבל זה נס.הדבר הכי טוב שטירון מוציא זה ביתים וברוב המיקרים פטור מפעילות זו או אחרת. דבר שני פנה ללשכת הגיוס ודווח על הפציעה תפקסס אישורים רפואיים. ולסיום ברגע שאתה מרגיש שאתה לא מסוגל לעשות משהו דווח למפקד שהוא הרבה יותר אנושי לפעמים מהרופאים והוא יפטור אותך מזה.ואם הוא לא יפטור אותך עמוד על שלך למעצר לא תגיע כי גם אני עמדתי על שלי(אמרו לי לסחוב דברים אבל לא הרמתי כלום כי ידעתי שאסור לי ואח``כ אני יסבול מזה כאבים). היחס לקרביים הוא נוקשה מאוד כי הם כיביחול אנשים בריאים.אז אל תעשה שטויות שיזיקו לך כי רק 24 ש אחרי הגיוס אתה זכאי לראות חובשת שתחליט אם אתה צריך רופא הוא שהיא תפתוק את הבעיה עם אקמול. בהצלחה!!!

למעלה