פצוע נטוש בשטח

פצוע נטוש בשטח

תקשיב אחי לא לותר תערר לא לבד קח לך עורך דין שמבין בתביעות משרד הבטיחון ועל תתיאש בסוף היה בסדר ועל תתפתה לכמה אגרות תלחם אבל לא לבד המערכת חזקה ותעשה הכל לשבור אותך מאחל לך הצלחה מלוחם ותיק

עורך דין זה כסף

אני הוצאתי את כל מה שהיה לי בכדי להחזיק מעמד ולא לקפוץ מאיזה בנין פסיכאטר עולה לי 400 שקל לשעה, רופאים והנטורופאטית עולים לי עוד 2000 שקל לחודש תרופות עוד 500 רק מורפיום את זה אני מקבל חינם בלי הגבלה רק שאני אשתוק אתמול הייתי אצל רופאת עיניים דר ליברמן מחיפה בסוף הפגישה היא ביקשה שאני לא אבוא שוב אליה כי אני חולה מדי וזה עושה לה דיכאון לא נישאר כסף לעו"ד הם מנצלים את זה עד הסוף אני לבד חולה עם סרטן שחזר פעם שניה עם מחלת ראות שכואב לי כל נשימת אויר שאני לוקח עיוור בעין אחת איך אני מנצח את המערכת את מר דובב את עו"ד פרנקל אני צריך לתת מקדמה 1000 דולר לעו"ד ואין לי הגיע הזמן להפסיק את הסבל ניקח קצת יותר מורפיום וזהו נלך לישון

גם לי ולכולם יש בעיות דומות...

בגלל זה אנחנו פה להעזר חד בשני ובתקווה שבסוף הכל יהיה טוב ונקבל את מה שמגיע לנו ולא ישללו ממנו את הזכיות! צריך להלחם בשביל זה אין מה לעשות הם עושים מה שהם רוצים ולא כל כך אכפת להם מה קורה איתך ומה המצב שלך. זה מה שקורה בגלל זה אנחנו צריכים להלחם... שיהיה לכולם לילה טוב

למעלה