פצועה ולא רק בראש

שחר 673

New member
החלמה מהירה לשרה המדהימה....

הנהדרת והמיוחדת זו המוציאה שמאלנים רבים משיווי משקל.
היו בטוחים ששום שבר במרפק לא ימנע ממנה לבצע את תפקידה.
אישה נפלאה אשר עושה יופי של עבודה, אני תומך בה בכל ליבי.

dory141

New member
לא קשור לימין או לשמאל

אני סתם איש מרכז ממוצע, שרוצה שרת תרבות יותר מתורבתת (אם תהית, ללא קשר למוצא. הכרתי לצערי גם אשכנזים לא מתורבתים ואני בן תערובת, רבע טורקי מצד אמא שלי). אגב, שבוע הספר התחיל לא רע. מכרנו 5 ספרים, כשהציפייה האופטימית שלי הייתה 1-2. היום הראשון נחשב לחלש מכולם, לרוב.

שחר 673

New member
גם אני רציתי שר אוצר עם תעודת בגרות

אך מה לעשות?

לעניות דעתי היא מבצעת את תפקידה למופת, מחלקת את תקציבי התרבות בצורה הרבה יותר מאוזנת מאשר בעבר, כזאת הטורחת לבשר לחונטת התרבות של שינקין וצפון ת"א כי התקופה בה הם שרצו סמוך לסיר הבשר התקציבי הגיעה לסיומה.
בניגוד ללא מעט אזרחים המאמצים את ההבלים וחצאי האמיתויות המושתלים במוחם ע"י התקשורת הישראלית , אצלי המוח מעבד לבד את כל הנתונים והפלט אשר יוצא אומר כך "יש לנו אחלה שרת תרבות"!!!

דרך אגב, אין לי שום סיבה לכנותך גזען.
שיהיה בהצלחה ביריד.

sashalola

Well-known member
מבצעת את תפקידה למופת?

אתה כותב: "בניגוד ללא מעט אזרחים המאמצים את ההבלים וחצאי האמיתויות המושתלים במוחם ע"י התקשורת הישראלית, אצלי המוח מעבד לבד את כל הנתונים..."
האומנם?
ומניין לך כל הנתונים על עשיית השרה?
נכון.
מהתקשורת.
אתה כבר יודע שאני אדם בשטח. כן, בעיקר בפריפרייה.
וכלום. הרבה רעש וצלצולים אבל שום שינוי יסודי ומעמיק.
ומי כמוני, בשטח, מחכה ומחכה למימוש ההבטחות. וכלום.
אז תעשה לי טובה.
אתה ניזון מהרעש והצלצולים שהשרה עושה להנעים ולסבר את אוזנך,
כן, כן, היא מפילה את החונטה, היא מוציאה את האוויר מההגמוניה,
יפה לה.
אבל אין כלום במקום.
אתה מבין?!?
היא לא עושה במקום.
למה?
כי אין לה מה למכור. הסל שלה ריק מתוכן השראה וחזון.

dory141

New member
בדיוק

עדיף כבר, שאורן חזן יהיה שר התרבות. לא מאור הגולה, ניהל קזינו אבל לפחות עם גישה חיובית ולא לעומתית ואנטי. הרגב הזאת היא אסון מינסטריאלי. לפחות מנדלבליט שם אותה במקום.

שחר 673

New member
ממש איני יודע במה את מתעסקת

או מה את עושה בחיים אך שחבר הכנסת מיקי זוהר אילץ את הקיבוצים רק לאחרונה להתחיל לשלם מיסים בשווי של 400 מיליון ש"ח לשנה לא שמעתי מילת תמיכה אחת יוצאת מפיך, נוהל דו שיח בשרשור אשר גם את כתבת בו.
לא שמעתי את הזעם הטהור שלך מתפרץ על חונטת השמאלנים אשר מקום המדינה שילמו מינימום מיסים.

כן יקירתי, היא מפילה את החונטה, ממוטטת אותה וזה השלב הראשון בעשיית צדק חברתי, עוד חזון למועד ואני מאמין שהחונטה הארורה הזו עומדת על רגליה האחוריות ומשתלחת בשרה רגב רק מפני שהיא מרחיקה אותם מסיר הבשר התקציבי.
עוד יהיה פה צדק חברתי תרבותי על אפך וחמתך (וממש לא מענין אותי במה את עוסקת)
לעניות דעתי, מירי רגב נמצאת במקום הנכון וברגע הנכון. שום שר תרבות לשעבר (גם מן הימין) לא העז לגעת בתקציבי התרבות הניתנים לחונטה המקוללת הזאת, אני אסכם את פעילותה בתום תקופת כהונתה ואז נראה. עד אז אני מעריץ את האדמה עליה היא צועדת.

sashalola

Well-known member
הבעיה העיקרית היא שמירי רגב לא נמצאת במקום הנכון!

ולא בכדי.
כתבתי לא פעם שהתפללתי שמירי רגב תקבל את תיק הרווחה כפי שרצתה.
אתה יכול לתאר לעצמך מה היא הייתה יכולה לעשות אם הייתה מקבלת את הרווחה?
ברווחה היא באמת הייתה יכולה להזיז הרים וגבעות, היא הייתה יכולה להוביל למהפכה אמיתית, לתקן באמת את מה שיש לתקן!
אבל לא. היא לא קבלה את הרווחה כי ראש הממשלה ידע שברווחה היא תעשה לו צרות צרורות, לו ולמדיניות ממשלתו! הוא לא רצה אותה ברווחה. הוא לא רצה שהיא תיגע באמת בבעיות האמיתיות שדורשות טיפול דחוף ותקבציבים.
הוא שם אותה בתרבות. ושם היא עושה בעיקר רעש וצלצולים בעלויות נמוכות.
וזה טוב לו, אוי כמה שזה טוב לו מכל הכיוונים.
מי מפסיד?

שחר 673

New member
בפוסט זה אשר כתבת אני רואה הכרה ביכולותיה הטובות

של השרה רגב.
את כותבת "ברווחה היא באמת הייתה יכולה להזיז הרים וגבעות, היא הייתה יכולה להוביל למהפכה אמיתית, לתקן באמת את מה שיש לתקן!"
וזה בדיוק מה שאני חש כלפי האישה המדהימה הזו.
אישה אשר הולכת עם האמת שלה עד הסוף, לא נרתעת , נחושה, לא עושה לעצמה הנחות, היא מבטאת הלכה למעשה את כל תחושותיי כלפיי "חונטת התרבות" שהיא חלק בלתי נפרד מהחונטה השמאלנית אשר נקראה בעבר מפא"י.
אני מאמין שצדק חלוקתי תקציבי במשרד התרבות הולך ומתהווה לנגד עינינו.

בפוליטיקה לא תמיד האדם המתאים ביותר עבור תפקיד מסויים באמת מאייש אותו, פוליטיקה תמיד היתה עסק מסריח, ללא קשר לצד פוליטי זה או אחר.
די אם נרמוז כי שר הרווחה הנוכחי חיים כץ הוא אדם רב פעלים אשר רבים במפלגה תומכים בו ,הרכבת ממשלה היא מארג עצום של שיקולים ובהחלט יתכן שבעבר נכרתו בריתות או הובטחו הבטחות אשר לא ניתן היה להתנער מהן, איני יודע לומר בוודאות.

אני ממש לא נוטל חלק בתאוריות הקונספירציה של התקשורת "ההגונה" שלנו בנוגע לנתניהו והימין המתון, אני מאמין כי הם האופציה הפחות גרועה מבין הקיימות, כמובן שיש תקלות וביקורת מוצדקת אך כשאני שם באופן אישי את כל השיקולים כולם על כף המאזניים { שיקולים בטחוניים,חברתיים, כלכליים ועוד}, הכף נוטה בבירור לטובת הימין המתון.
  • יתרה מכך, גם היום אני קובע באופן חד משמעי כי יהודי ממוצא מזרחי אשר הצביע שמאל כאילו ירק בפרצופם של סבו וסבתו אשר הגיעו לכאן בעליות הראשונות וספגו את נחת זרועו של השלטון הארור הקרוי מפא"י.​
  • אין שום סליחה וכפרה לחונטת השמאלנים המתנשאים וממשיכי דרכה אשר הנהיגו את האפליה הממסדית ושאר מעשי הנבלה אשר בוצעו על ידם, אנו נעניש אותם פעם אחר פעם בקלפי, עד היום אנו נתקלים בהתבטאויות הגזעניות של הקוטלרים, הגרבוזים, האלונות קמחיות אשר מזכירות לנו טוב טוב איזה פתק עלינו לבחור בקלפי.

מוקהה22

New member
חברתי צילמה את השרה ליד אחד הדוכנים

אני אטייל שם כנראה ביום חמישי הבא

למעלה