פצויי פיטורין פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן
T talmoran80 New member 20/6/06 #1 פצויי פיטורין פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן
C Charlotte Chamb New member 20/6/06 #2 כמה זמן עבדת? נכתב ע"י talmoran80: פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן לחץ כדי להרחיב... כמה זמן עבדת?
כמה זמן עבדת? נכתב ע"י talmoran80: פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן לחץ כדי להרחיב... כמה זמן עבדת?
T talmoran80 New member 20/6/06 #3 פצויי פיטורין נכתב ע"י Charlotte Chamb: כמה זמן עבדת? לחץ כדי להרחיב... פצויי פיטורין שנתיים
נ נסים מידן New member 20/6/06 #4 מגיע לך נכתב ע"י talmoran80: פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן לחץ כדי להרחיב... מגיע לך רק אם תעבוד שם לפחות 6 חדשים. ורק בתום תקופה זו ישלמו לך פיצויי פיטורים.
מגיע לך נכתב ע"י talmoran80: פצויי פיטורין התפטרתי מעבודתי בגלל שאני מתגייס לשב"כ האם מגיע לי פצויי פיטורין? מורן לחץ כדי להרחיב... מגיע לך רק אם תעבוד שם לפחות 6 חדשים. ורק בתום תקופה זו ישלמו לך פיצויי פיטורים.
T talmoran80 New member 21/6/06 #5 שאלה נכתב ע"י נסים מידן: מגיע לך רק אם תעבוד שם לפחות 6 חדשים. ורק בתום תקופה זו ישלמו לך פיצויי פיטורים. לחץ כדי להרחיב... שאלה האם החוק הזה כולל גם את השב"כ?
שאלה נכתב ע"י נסים מידן: מגיע לך רק אם תעבוד שם לפחות 6 חדשים. ורק בתום תקופה זו ישלמו לך פיצויי פיטורים. לחץ כדי להרחיב... שאלה האם החוק הזה כולל גם את השב"כ?
נ נסים מידן New member 21/6/06 #6 הזכות חלה על המשטרה, צה"ל נכתב ע"י talmoran80: שאלה האם החוק הזה כולל גם את השב"כ? לחץ כדי להרחיב... הזכות חלה על המשטרה, צה"ל וכל זרועות הבטחון.
הזכות חלה על המשטרה, צה"ל נכתב ע"י talmoran80: שאלה האם החוק הזה כולל גם את השב"כ? לחץ כדי להרחיב... הזכות חלה על המשטרה, צה"ל וכל זרועות הבטחון.