|פפרופ' זיידמן דניאל - מבקשת המלצות

נוטשי

New member
|פפרופ' זיידמן דניאל - מבקשת המלצות

שבוע טוב וחג שמח לבנות הפורום! האם יש בנות שמטפלות אצל פרופסור זיידמן דניאל - עני מתחילה טיפול אצלו בשבוע הבא, אשמח לקבל המלצות! יום נפלא וחודש של ניסים לכולנו!

tutiki

New member
זיידמן ../images/Emo25.gif

היי, אני מטופלת של זיידמן ל- IVF בתל השומר. אמנם אני רק מתחילה טיפול ראשון, אבל הוא הרופא (באופן פרטי) של גיסתי שהצליחה להרות מ- IVF ראשון כבר פעמיים (היא בהריון עם ילד שני עכשיו). אני יכולה לדווח לך שממספר פגישות שהיו לי איתו עד עתה (חלקן באופן פרטי) וכן לאחר שביצע לי בדיקת הסטרוסקופיה בתל השומר - הוא אנושי ועדין, מתחשב, מסביר את כל התהליכים בגובה העיניים, וזמין תמיד לשאלות מציקות בפלאפון בכל שעה ביום (התקשרתי אליו אתמול בשבת בשעה 10 בלילה והוא היה אדיב ונפלא כתמיד). מבחינה מקצועית - יש לו שם מצויין.

נוטשי

New member
מה הפרוצדורה עם זיידמן מול מכבי?../images/Emo35.gif

בנות האם משהי מטפל אצל זיידמן ויכולה לעזור לי לגבי השאלה הנ"ל? תודה ויום נפלא!

תותי225

New member
פרוצדורה עם זיידמן

היי נוטשי גם אני טופלתי על ידו והפרוצדורה כזו: את מביאה את החשבונית המקורית של זיידמן (תשאירי לך צילום) ומקבלת החזר על 85% מהסכום (עד החזר של 500 ש"ח) ועד 3 פעמים בשנה. אח"כ הכול על חשבונך. את יכולה גם לרשום על שם אישך ולקבל פעם אחת נוספת החזר. יש סניפים של מכבי שמאשרים על שם הגבר 3 החזרים (תנסי). מקווה שעזרתי, בהצלחה , תותי

תותי225

New member
אגב לגבי הטיפול עצמו,

אם תעשי זאת באסותא הוא יסדר לך את פתיחת התיק-תדברי איתו הוא מקסים וסבלני. תותי

k o k o p e l i

New member
אפשרות נוספת

אבל לא יודעת אם לזה התכוונת לבקש הפניה לרמת מרפא, ולקבוע את הפגישה איתו ביום שהוא מקבל. מעקבים במילא נעשים ע"י טכנאים / אחיות. העלות - 24 ש"ח לרבעון. וגם אז הוא מתחייב לעזור מול אסותא.

אםל2

New member
פרופ' זיידמן מחוץ לרשימה החל מה 1.1

כך נמסר לי לצערי במשרד מכבי. מה 1.1.04 אפשר יהיה לקבל החזר על ייעוץ אצל מנהלי מחלקות וסגניהם בלבד.

חגית6

New member
המזכירה שלו אמרה

שהנושא בטיפול וזה יסתדר. אני אשאל אותו שוב ואעדכן.

נוטשי

New member
לחגית../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

שלום רב, מה קורה אחרי 3 טיפולים של הקופה אז הטיפול פרטי לחלוטין? האם את מטפלת אצלו? האם אפשר לעבור/ לחזור לרמת מרפא לרופא אחר לאסותא למשל דר' לב-רן ששמעתי שהוא נהדר.האם את יודעת?סליחה על השאלות הרבות אני מבולבלת מכל הסיפור הזה. תודה וחג שמח!

חגית6

New member
נוטשי, קצת תשובות

אחרי 3 טיפולים אין יותר החזר של הקופ"ח על הביקור אצל הרופא, במקרה כזה את יכולה להמשיך אצלו פרטי ולשלם מכיסך (וזה לגבי כל רופא פרטי) או לא ללכת לרופא פרטי ולעשות את הטיפול ע"י אחד הרופאים של צוות הבי"ח. אני יודעת שפרופ' זיידמן נמנה על צוות הרופאים במחלקת IVF בתל השומר. דר' לב רן נמנה על צוות הרופאים של אסותא (הכולל רופאים טובים נוספים כגון פרופ' משיח, פרופ' דור ). אני מטופלת פרטי אצל זיידמן ועושה את ה-IVF בבי"ח אסותא. מבינה את הבלבול שלך, ואם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לעזור. בהצלחה!!!!!!!!!

נוטשי

New member
לחגית 6 ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

תודה, על תשובתך אני מתחילה לטפל כנראה השבוע אני אבדוק עם זיידמן ועם מזכירתו לגבי המשך טיפול ב-2004 כי הבנתי שהוא לא יעבוד עם מכבי. מקווה להתחיל ולהבין יותר. אני בטוחה שאעזר בך, לשאלות נוספות בהמשך הטיפול. חג שמח ויום נפלא והרבה הצלחה!!!

החזר מהקופה

אני מטופלת אצל ד"ר שולמן וגם אני עודכנתי שהחל מינואר 2004 הוא לא יעבוד עם מכבי. שאלתי היא ,האם הקופה תכבד את המרשמים ההורמנליים שהוא נותן?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.
בהצלחה נועם

נוטשי

New member
לנועם קראתי הבנתי את המושג לשרש

לנועם את נפלאה! הרבה הצלחה לך לי ולכל בנות הפורום!

אני חדשה אצלו אבל ממליצה בחום

אומנם ניפגשנו רק 3 פעמים אבל מרגישה במחיצתו מאוד בנוח כאילו מכירים שנים הוא מאוד מאוד מומלץ מכל הבחינות בהצלחה

למעלה