פפפפפפוששששש

magy

New member
פפפפפפוששששש

בדקתי גם את המייל....לא הגיע כלום בדקתי גם את התיבה (שמא לא הבהבה) לא הגיע כלום....... ספר לי על מה מדובר.......

magy

New member
פעם, קראתי לאיסיקיו.....סכסכן

אנשים טענו ששלחו לי הודעות....לא קיבלתי...ונעלבתי. היום את הפונקציה הזו (סכסוך) עושה בהצלחה תיבת המסרים. שלחתי לחברה מסר......טענה שלא קיבלה. ואני כל כך רציתי להודיע לה משהו...... כעת פפוש, לא מבין למה אני לא עושה משהו........(שאין לי מושג מה הוא) אל תסתמכו על התיבה הזו..... קחו תיבת תפוחי זהב.....יותר עדיף....... אגב, גם אני מחכה לתשובות על מסרים ששלחתי..... אבל לא קיבלתי.......אולי לא בגלל התיבה.......

פפוש4

New member
מאגילי זה לא יקרה עם אישתי

את השיר שכתבתי זה השיר הארוטי שעשה גלים בפורום "לך בתחושותי"

magy

New member
תקשיב לי פפוש,

למה אתה עושה לי עבודה.......? למה? שימך הוחלף מ- 4 פפוש ל- פפוש 4 קרעתי את מנוע החיפוש בשני השמות....... ביקשתי ממנו שיגיד איפה נמצא שיר בשם "לך בתחושותי" איןןןןןן זה אמור להיות "ארוכה הדרך לתחושותינו" - זה מה שראיתי באחת מהודעותייך, אבל ללא השיר בצירוף. אתה יודע איזו עבודה זו עם התפוז המקרטע? תזכר מתיי היה לכם יום נישואין......לפי זה אחפש .... כתבת לה את השיר ביום הנישואין......נכון????? תן לי תאריך משוער של כתיבת השיר.......אחרת לא יילך......... ומשהו נוסף וחשוב ביותר......... תגיד, למה אתה לא בוכה שמחקו לך הודעה......? ============================================ תוך כדי שיטוט מצאתי את ההודעה הבאה...... אבל היא לא הופיעה בכלל בפורום.....אלא רק בחיפוש על שימך........ בכלל לא נקלטה בפורום....... אבל המנוע. . יודע הכל....והוא מצא אותה מסתתרת באיזה פינה...... =============================================================== מגי המייל יצא זה עתה פפוש4 / 50 פלוס ? כמו שאת יודעת מגיע שלב מסויים בבית וחבורת גברברים מעיפים אותי מהמסך אם אני מתנגד אז מרימים רותי כמו ביום הולדת ומפרידים אותי מהמסך וכמובן שגם מהפורום אני מקווה שבעוד אני שוטח את הבעיות (הטובות) שלי המייל הגיע

פפוש4

New member
מאגי סף החשדנות שלי ירד

פלאים מאז ההחלטה שלי להפוך דף ןלא להתעסק בזה ולכן לא בוכה יותר 1 קודם כל ( ביטוי של החיפאים) אני שמח שמצאת את מייל שלי וממנו תביני שאני במיעוט מבוטל בבית 2 את המסר לא העברתי לברבורה כי הבנתי שהיא מרותקת למיטה שתיהיה ליבריאה החמודה 3 השיר שכתבתי היה וכאן את צודקת ארוכה הדרך לתחושותינו וזה היה באמצע חודש ספטמבר 4 מי שהחךליף לי את הניק זה תפוז הוא הפסיק לקבל אז החלפתי ואני מצטער שלא חשבתי על זה ולא עידכנתי אותך שם הניק שלי הוא גם שם החיבה שלי שהיה בבית באמת ועכשיו הילדים קוראים לי פפאקזי כמו במייל שלי 5 וכן אני מסכים איתך שתפוז מקרטע ועובד לאט וגם מכוער( תכנסי לאתר של הבן שליותראי אתר יפה השם שלו זה דודא DOODA וכו´)

Sודית

New member
פפוש.....

אני חושבת שמצאתי לך ת´שיר שלחתי לך אותו במסר....תבדוק . אם זה השיר, אתה יכול שוב לשלוח אותו. סודית בבילוש

פפוש4

New member
הבלשית היקרה כל הכבוד

ארוכה הדרך אל תחושותינו !!! . תנני לשמוע את הלמות לבך, ..רטט ירכייך, ...ופיכפוך מעיינך... דרך אצבעות ידיי !! ..... תנני לראות את נשימות גבעותייך, ...הנסתרות בינות גאייך, ......עד הגיעי לנביעת מעיינך. .....בעזרת לשוני.!! ..... תנני לחוש את גופך הלוחש לי, .....את הד הסימפוניה, ......המתגלגלת במורדות תלולותיך, ...אל אוזני הכרויות לכל מגע.!! ..... תנני לטעום את מגע בהונות רגלייך" ...את יפה-גופך האומר שירה. (עם כל תנודה) .... עד הגיעי אל מרומי מעמקי שיפולייך. .....בעזרת מבט בוסר עניי שטופי הזימה.!! ..... תנני ואריח את שארית ליל אהבתנו!!! ......ונאריכו ככל שהזמן ידיבנו, ........בטרם יוודע סודנו. .. נתלכד, נאחז, נשתלב ונסטרג .......במלוא תעצומות אהבתנו.

למעלה