פערי גיל

אליסון

New member
פערי גיל

מה הייתם עושים אם הייתן בנות 26 והכרתן בחור שבהתחלה הייתה אי הבנה וחשבתן שהוא בן 25 , והתחלתם לצאת וההרגשה נפלאה ויש ניצוץ והכל ממש טוב ויכייפי ויש ממש התאמה והוא ממש בוגר ולא מחפש סטוצים ,בחור לעניין בקיצר,ואז אתן מגלות שהוא בן 21! אבל פחד לאמר בהתחלה את הגיל כי חשב שלא תנו לו צאנס בהתחלה ..... הייתן ממשיכות בכל זאת לצאת עם מישהו כלכך צעיר, או שהייתן לוקחות את הרגליים ובורחות?

אמממ האמת ש...

היה מאוד מפריע לי שהוא שיקר.. מה זה "פתאום גיליתי שהוא בן 21" ?? אני לא הייתי נותנת צ'אנס לבחור בן 21.. :)

E m i l i K o

New member
סתם שאלה

אבל למה לא? למה את כל כך אנטי?? את רוצה להגיד לי שלא יצא לך להידלק על מישהו קטן ממך? הבחורה פה מספרת שהבחור מוצא חן בעיניה,ומציינת שהייתה אי הבנה בקשר לגיל שלו. לפי מה שנראה הם די מסתדרים, הוא די בוגר לגילו. אז למה לא? כי את כל כך בטוחה שאת והוא לא באותו שלב בחיים בגלל הפרש הגילאים?

אל תיקח את זה אישית, צוציק../images/Emo3.gif

יצא לי להדלק על קטנים ממני חח אבל זה מה שהיה .. הדלקות וזהו! היא לא אומרת שהייתה אי הבנה אלא שהוא שיקר לה (?) לי אישית, יש מטרות שונות לגמרי מבחור בן 21. סורי, לא מתחברת.. ושוב, לא אישי

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצוציק הזה יכול ללמד אותך כמה דברים
ולענייננו
נכון הוא שיקר לה, אבל אפשר לקרא לזה שקר למען מטרה טובה
אחרי הכל, אם הוא היה מספר לה בן כמה הוא באמת יש סיכוי שהיא היתה שוללת אותו בגלל הפרט הזה. לא שאני בא ואומר לך שזה פרט שולי,הגיל,זה לא. סתם לא אוהב את השליליות והאנטיות שלך אהה כן ואל תקחי את אישי

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תאמיני לי, אין לי מושג איך אני אמור להתמודד עם זה

נ ט ע 9 1

New member
בת כמה את?.. זו השאלה..

גם החבר של אחותי שיקר לה ממש בהתחלה על הגיל כי היה בטוח שהיא לא תצא איתו, האמת היא שכשאני שמעתי זאת ישר הגבתי כמו מישהי פה:מה?.. אבל הוא שיקר כבר בהתחלה בנוגע לגיל.. אז כנראה שכשנמצאים במקום אותו בנאדם כל התמונה משתנה, ואולי זה אפילו לא כ"כ נורא.. אחותי בת 28 והחבר שלה בן 25, הם יוצאים כבר 3 שנים, ועוד חודשיים מתחנתים, הוא שיקר לה באיזה שנתיים שלוש בנוגע לגילו בפעם הראשונה שניפגשו, ובפעם השניה כששאלה מדוע שיקר?.. אמר לה שהיה בטוח שלא תיתן לו צ'אנס כי הוא קטן, אז הנה לך דוגמא, ולדעתי הם אחלה זוג, תני לזה צ'אנס ותיראי בהמשך.. גברים, הם חייבים איזה שקר קטן כדי לקיים את עצמם... חחחחחחח סתם.. אבל באמת שווה לבדוק אם את חושבת שזה זה

שובבה24

New member
תתני לו צאנ'ס...

תזרמי איתו בחיים... יש לי חברה בת 24 והחבר שלה בן 21 וגם עבד עליה בגיל שלו והיא כעסה ולמרות זה המשיכה לצאת איתו ועד היום חברים ועדין חברים... הוא בוגר לגילו. היום כל הבנים הקטינים שנתקלתי בהם הם יותר בוגרים מאשר בנים בגיל 25 ומשהו שעדין מתנהגים כמו ילדים קטנים,כך אני מכירה כאלה בגיל שלי שהם עדין ילדים קטנים. תנסי,מה יש לך להפסיד...אתם נהנים והוא בוגר... אני אישית היתי הולכת עד הסוף ומנסה ונותנת צאנס'... יש לי מלא ידידים קטנים ממני.. היום הגיל לא קובע אלא האהבה...

abcd80

New member
זו באמת היתה אי הבנה?

אם כן, אז מה הבעיה עם זה, הוא בוגר כמו שאת אומרת אז למה לא ? תתני צ'אנס. אם הוא עבד עליך כדי שתצאי איתו זה כבר בעיה לפחות מבחינתי. להתחיל קשר בשקר לא ממש מקובל עלי.. יש גברים בני 30 שמתנהגים כמו ילדים ויש בני 20 בוגרים. אבל אני אישית לרוב נתקלתי בקטינים כאלה שהם ממש מתנהגים כמו ילדים אבל שוב, זה באמת לא נפוץ למצוא בני 21 בוגרים ורציניים. אם זה המקרה שלך אז למה לא תלכי על זה? בהצלחה !

תשובה

בחורה שנחמדה וטובה בעיני, ואני אוהב אותה - אשמח לשמור אתה קשר טוב, גם אם גילאינו שונים.

למעלה