פענוח תוצאות CT

baby girl3

New member
פענוח תוצאות CT

השבר בראש הרדיוס היה לפני שנה (אפריל,2006) במהלך כל התקופה בין הניתוח הראשון לניתוח השני ביצעתי פיזיותרפיה אינטנסיבית מאוד ובנוסף שילבתי את מכשיר ה CPM שנמצא ברשותי. כאבים יש ובמאמץ יתר של המרפק כל אזור כף היד והאצבעות שורש כף היד ממש כואב שזה מגיע לזה שאני חייבת להשים תחבושת אלסטית בשביל תמיכה לכף היד ולחיצות בחיבור שבין כף היד והמפרק לכל האורך. עד לא מזמן נטלתי כדורים לכאבים שנקראים פרוקסט ועכשיו בהדרגה אני מנסה לרדת מהכדור הזה בשל סוגו. הפיזיותרפיסט שלי לקראת התקופה האחרונה מרגיש כמוני שהמרפק תקוע והיד נוקשה ומידי פעם עד שכבר מרגישים איזה סוג של שיחרור מאזור החלק העליון של היד לכיוון הכתף אני מרגישה כמו סוג של כיווץ שרירים שגורם למרפק שלי להינעל בחזרה. (ניסיתי פעמיים להתנגד לזה וזה כאב ממש) מבחינת הCT על פניו נראה שאין שם הדבקויות והצטלקות של המקום? אולי זה מה שמונע ממני ליישר? האם משהו בתוצאות ה CT מראה שזו הסיבה לנעילת המרפק? בתודה מראש והמשך שבוע מצויין

baby girl3

New member
לד"ר סגל הנה ההמשך על שאלותייך

אני הייתי בכינוי השותפה של NEKO3 עם השבר בראש הרדיוס

baby girl3

New member
CT

הסתיידות בסחוס המפרקי עם הקפיטלים. מפרקי אולנה-טרוכליאה שמור. אי סדירות קלה במפרק רדיו- אולנרי שרירים שמורים. לסיכום: שינויים פוסט ניתוחיים כמתואר.

למעלה