פעמיים ש..

אימון אישי..

כדי להעזר..כדי להיות מטופלת..או מתאמנת <נשמע יפה יותר..>.. כלכלית.. לקחתי בחשבון..את ההוצאה..

רשימת מלאי..

7- צדניות 8- שקי שינה 4- אוהלים 2- קיטבגים 5- תרמילים 1- מנגל 3- שקיות פחם 1- נרגילה..לרגע לא חשבתי שתעלם מהרשימה.. 5 שקי שינה 3- מזרונים.. ואחת.. אני שצריכה להכין למחר..סנדוי'צים.. ל8 נערים שנוסעים לנפוש בכינרת מחר לפנות בוקר....לאות סיום החופש.. אולי חופש האחרון לפני גיוס.. וכולם כאן..כמו תמיד נקודת האיסוף והיציאה.. והפעם.. בתקווה שהנער יחזור בלי פציעות..

כשאני רוצה להרגיש..

את יופיו של העולם.. אני מסתכלת על הילדים שלי.. כשאני רוצה לדעת עד כמה הצלחתי בחיי אני מסתכלת על הילדים שלי.. כשאני רוצה להרגיש אושר.. אני מסתכלת על הילדים שלי.. כשאני רוצה להרגיש חופש.. אני מסתכלת על הילדים שלי.. וכשאני רוצה לדעת מי אני.. אני מסתכלת על הילדים שלי..והיום הסתכלתי עלהם הרבה ובאותה מידה תהיתי היכן אני.. שבת מוזרה חלפה לה היום.. איתה גם תחושה.. שלא תמיד יש לי כח להיות אמא..לא תמיד סבלנית כמו אמא.. לא תמיד פנויה נפשית ורגשית להיות אמא.. ובכל זאת..אני אמא.. נכתב אחרי שיחה עם הנערה..השיחות הקטנות האלה שתמיד מאזנות אותי קצת. לילה טוב מחר צריך להעיר חבורה שלמה ב5 בבוקר..

Admonit2000

New member
להסתכל על ילדים ולהרגיש.. זה מספיק?

הגעתי לנקודה שבה להסתכל על הילדים לא מספיק בכדי לגרום לי להרגיש ... יופי של עולם, אושר, חופש, מי אני ... בחצי השנה האחרונה הבנתי שאני צריכה יותר מלהתסכל על הילדים על מנת להרגיש את התחושות האלה אני עדיין בחיפוש ... אושר, שלווה, מנוחה... אומרים שזה קיים בנו - רק צריך למצוא את זה

כאשר אמא מאושרת

הילדים מאושרים כשאמא משיקעה בעצמה וטוב לה לילדים יותר טוב והם מאושרים באמת

"אין לי סבלנות להיות אמא"

למשפט הזה בין שאר הדברים שכתבת אופק דגנית,הכי הרבה התחברתי, חושבת אני שמשפט כזה, יוצא מאמא, שנותנת את כול- כולה למען ילדיה, מבטלת את עצמה אף... מקפיאה את רצונותיה, מגרשת את מהווה ראשית, ראשית למען הילדים. אח"כ מה שישאר, אם ישאר.........אז אקח גם לי........ "אין לי סבלנות להיות אמא" משפט שאומרת לעצמי בתקופה האחרונה, אז אני חשבתי שלהיות סופר- אמא, הווה אומר לתת לילדים הכול שיהיה להם מה שבנמצא אצל כולם פחות /יותר, ואף מותרות,(מידי פעם), והם גדלים, ושמחים, ועולמם מלא בחויוית, חברים, שפע,ועל כך אנו מודות, אבל מה אח"כ?.......אנו מתבגרות ונשארות לבד,ואין על מי להניח ראש,ואין עם מי להתעורר,ואין שם מישהו שעלינו חושב, מתגעגע, אוהב, מצחיק אותנו ממלא אותנו, בעולם קליל משוחרר יותר, יש לנו רק את עולמנו, עם כול החובות מסביב,ואנו אומנם ממשיכות לתפקד ולהיות האמהות הכי טובות, ומשדרות עסקים כרגיל, עד מתי?.... הגוף והנפש זועקים חמס...... אני בכלל לא מבינה עם האנרגיות שלי,עם שמחת חיי, כשל ילדה, מה אני עושה כאן? איך הגעתי עד הלום לכך......... כן דגנית, מותר, מותר לחוש את אותן תחושות, אולי זה יעורר בך לעשות למען עצמך........פעם התחלחלתי מעצמי, "איך את חושבת כך"? אך עם הזמן הבנתי שאנני עושה רע/חלילה פוגעת באף אחד.גמני רוצה...........

חבר'ה שכאלה..

וכשאני יודעת שאלה בעצם החברים בדמויות ובחויות שהנער יסחוף איתו לחייו הבוגרים... ובגלל זה אוהבת אותם..הם חלק מחייו..חלק שהולך גודל ומתרחב.. על הזמן ותוך כדי אתארגנות.. כבר יודעת מי זה שטוב בלתת פקודות מי זה שחושב על כל פרט....כאילו יצאו למסע מסביב לעולם.. מי זה שתמיד דואג שלכולם יש מספיק כסף..מי זה שתמיד מלווה רק תבוא.. מי זה שתמיד מחליט להצטרף ברגע האחרון..ואכשהו שוב החלוקה משתנה.. ומי זה שבלעדיו ההרפתקאות האלה..לא היו יוצאות לפועל.. למי..למי יש את החיוך הכי מתוק.. ומי זה שהכין לי את הקפה הבוקר.. ברכת הדרך לכם..

חדשה12

New member
תהליכים

אני כל כך מבינה את חוסר הסבלנות מכירה אותו מעצמי ויודעת - שכל פעם שהצלחתי לתת לתהליך את הזמן והסבלנות הרווחתי בגדול התהליך תופס תאוצה משלו כשלא דוחפים אותו וגם התוצאות הרבה יותר טובות..

למעלה