פעמיים כי טוב

פעמיים כי טוב

בזמן שאתם ישנים ורומני אחד נוחר
אני סיימתי את יום העבודה שלי,(הגיע הזמן לא?!
) יש לי כמה רגעים ליישר כנף למשוש לנוח טיפה ולהתחיל את היום החדש שבפתח מקווה שאגרתם הרבה טיפות של גשם, היה שפע של מים וזה היה נהדר
. נקווה שגם היום הזה יהיה שופע אבל במידה הנכונה בלי נזקים מיותרים יום נפלא לה שיהיה לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
רגע גחלולה כבר שלישי 3 פעמים כי טוב...

וברצוני החופשי רצונ להיציג לכם בפעם הראשונה ובנסיון ראשון שלי למעין מצגת צילומים לעין כרם וירושלים העתיקה שערכת...י בסוף קצת פספוס בעריכה בתזמון בין המוזיקה לסיום במצגת לא נורא זה נסיון ראשון וחושבני שלא רע בתור התחלה להשתמע שינה ערבה לישנים ולנוחר בצםון בעוד כמה שעות כמובן בוקר טוב אולי גם אצליח לישון משהו הלילה אשתדל... בי

בוקר טוב ליום שלישי, אכן בוקר נאה

חשבתי שיהיה חורף פחחחחחחחחחחחח אם זה חורף , אז מה שרואים על חורף במקומות אחרים, בטח מתכוונים לירח. מצגת? ברק, אין סיכוי שאראה, חסום למצגות וניקו, תשמע נראה לי שגחלילית בטראומה מהנחירות שלך ראאאבק תעשה משהו, שים כדור טניס בגב, משהו וגחלילית, ממילא את ערה, תמרפקי אותו ככה שיסתובב, לא יפריע לך לישון אהה את לא בצפון? וואלה מזכיר לי אחת באה לרופא אומרת לו ד"ר יש לי בעיה מורידה החזיה. וטראאאאאח אחת השדיים נופלת כמעט עד הרצפה מסתכל הד"ר בתדהמה ואומר "מה זהההה" אומרת האשה "תשמע, כל הלילה בעלי אוהב להחזיק לי בציצי" אז מה עונה הרופא גם אני כל הלילה מחזיק את הציצי של אשתי. כן עונה האשה, אבל אנחנו ישנים בחדרים נפרדים. שיהיה לכם בוקר טוב ויום נפלא

ניקו 45

New member
וזה מזכיר לי R52 סיפור עם מוסר השכל../images/Emo187.gif

וברשותך אקדיש אותו לידידנו אלונדלי עד שאשתו תואיל להשיב לו על קריאתו הטלפונית . סיפור ידוע על יהודי חכם - noartov בחורף שנת 1938 הגיע יהודי לפרנקפורט בשלוש לפנות בוקר. בחוץ היה קר מאוד. באותו זמן החוק הגרמני אסר על יהודים להתאכסן בבתי מלון. היהודי היה אובד עצות ובעיקר קופא מקור. נכנס לבית מלון וביקש חדר. היהודי נכנס לחדרו. לאחר דקות מספר, מנהל המלון החשדן דפק בדלת, ניכנס ביקש סליחה ואמר: סליחה, אבל אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות. בבקשה, ענה היהודי. מי היה ישו ? שאל המנהל. סיפור ידוע על יהודי חכם בנו של אלוהים, ענה היהודי. ואיפה נולד ישו? בבית לחם, ענה במהירות היהודי. ואיפה בבית לחם? המשיך המנהל לשאול. באורווה, ענה היהודי. סליחה על ההפרעה, אמר המנהל ועמד לצאת. רק רגע, אמר היהודי, גם אני רוצה לשאול אותך שאלה . בסדר, אמר המנהל. ישו בנו של אלוהים נולד בבית לחם באורווה, נכון? אולי תוכל להגיד לי, אדוני המנהל , מדוע בנו של אלוהים היה צריך להיוולד באורווה? איני יודע, אמר המנהל, מעולם לא חשבתי על זה. אז אני אגיד לך, אדוני המנהל - באותה תקופה היה חוק שליהודים אסור להיכנס לבית מלון.

ניקו 45

New member
אני כבר לא מעיז להגיד שלא נפתח../images/Emo202.gifאצל 188

כי אז הוא מתחיל לכתוב ובשפה לא תמיד נהירה
ולהאשים את המחשב של האמא של המכשף וכו' ... ולשלוח אותי לכל ילדי השכונה שיסדרו לי בעד כמה גרושים ... רגעעעעעעעעעע יא ניקו רגעעעעע זה נשמע לא טוב , רעעעעע מאוד ה"הצעה המגונה" של 188 בימים מטורפים אלו שמסתובבים ברחובות חולים של ממש ...ילדים רכים ותמימים . אז אמתין בסבלנות לאחיין הגאון שלי שיסדר לי בכישןף את המכשף וחוצמזה שושק'ה איך נראה הפייס של 188 ב-בוק אהההה ? נכון שהוא חתיך הורס ?

../images/Emo45.gifניקו../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifסופסופ זכיתי לשוף את השף,

ורואים שם את ברק לא רק ת'פייס אלא את כל גופו בפוזה מרשימה,

ברק 188

New member
לא מבין הכיצד יתכן...../images/Emo12.gif

משהו היא מבין/נה חזרתי הביתה נכנסתי לקישור והכול כשורה אצלי במחשב הקישור עובד ויש מצגת ובמחשב אחר שלא מהבית לא הצלחתי לראות מאומה וגם שיר לא שמעתי חושבני ...שהפעם רק הפעם שמעת ניקו בתפוז לא ניתן לפתיחה או באתר של השליחה החינמית לא ניתן להעלות משקל שכזה...ואני כן מצליח לפתוח היות שזה נמצא התיקייה אצלי במחשב...אולי ? אנא האירו את עיני... משהו בזה בטח מבין אגב ערכתי את מצגת הצילומים בתוכנה הנקראת Wihdows Movue Maker העליתי את זה גם ל facebook הסתכלתי כרגע ואצלי במחשב עובד ואני נותרתי מולכם עובד עצות ...ונשרו לי כול הנוצות . שוטה הכפר ...יוצא לקניות להשת'100 ומי חתיך ניקו הצחקתני מתי ראית אותי לאחרונה תאמין לי תתכזב

ניקו 45

New member
ואתה עוד שולח אותי לתקן ת'../images/Emo237.gifאהההה ?

ובסוף מסתבר שהתעלומה לא עזבה מעולם את דלת אמותיך אהההה ? ואיך אומרת מלכת החרקים ? טפייייייייייייייי ומתי ראיתי אותך לאחרונה ? אממממ זה היה בחתונת העשור כמדומני בחודש אוגוסט 2008 לא מזמן נכון ? אז השיפוט שלי זהה לשיפוט של שושק'ה והוא די עדכני .
ובנוגע לשוטים : השוטה על הגבעה לא ידוע מילים: ג'ון לנון ופול מקרטני לחן: ג'ון לנון ופול מקרטני תרגום: רימונה די-נור לילה ויום בבוקר השכם שמש כבר מאירה אך הוא עדיין חולם. על עפעפיו מגבעת ובראשו פסי שיבה כל הסביבה יודעת: השוטה על הגבעה. רק בת שחוק על שפתיו ואין כלום בעיניו רק שלווה, רק שלווה. אלף צלילים של צחוק ומלמול בעקבותיו פוסעים תמיד כלבלב וחתול. הוא מקשיב שעות לשקט לא חושב על שום דבר. כל הסביבה צוחקת: השוטה על הגבעה. רק בת שחוק על שפתיו... איש לא קרב הוא גר לבדו וציפורים קטנות אוכלות ישר מידו. כל השכנים סביב לו הם שוטים חסרי תקווה, כך הוא חושב וטוב לו השוטה על הגבעה. רק בת שחוק על שפתיו...

ניקו 45

New member
ראית איך הברנש הסמיק ? ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דפדפי ותקראי מטה

alondli

New member
פעמיים...? שיהיה, למה לא, כול יום..../images/Emo13.gif

..אני באמת בקפה השני..והייתי צריך "לצלצל פעמיים" עד שאשתי - שכבר בעבודה בשעה זו- ענתה לטלפון...
בטח יהיו עוד דברים של .."פעמיים" היום, ומחר..
אז..יום נעים לכולם.. ו..יום נעים לכולם..

ניקו 45

New member
ואני רציתי לספר בפעם הראשונה אודות ארץ הגולן

ביום שישי האחרון ובמזג אוויר ממש אביבי חצינו את הירדן אל עבר ארץ הגולן . ארץ האנדרטאות והזכרונות , ארץ התלים הגעשיים , ארץ מפלי מיים , ארץ הברזל , פלדה ובזלת . ועוד כהנה וכהנה תאורים לי באופן אישי יש אי אלו זכרונות מרמת הגולן . טובים ופחות טובים . עד היום כשאני רואה את הפדחת הלבנה של החרמון אני מסיט את הראש והעיניים אל עבר מקום אחר . אך בהתעלם מחוויות כאלה ואחרות ונתייחס אל הארץ היפה , המרהיבה והבזלתית נגלה עולם מרתק , מעניין וקסום . ממליץ בכל לב להיכנס לאתר המבקרים בקצרין , לצפות במופע האורקולי המרתק , ללמוד אודות ייחודו של הגולן . מצגת רמת הגולן

ניקו 45

New member
והיתה פעם להקה אירית בשם :the Commitments../images/Emo79.gif

להקה שהייחוד שלה היה בשירי נשמה נהדרים . ימיה של הלהקה היו קצרים לצערי עקב יחסים מעורערים בין חברי הלהקה . אבל ללא ספק הם השאירו טעם טוב של מוסיקת נשמה מעולה The Dark End Of The Street וזה היה הפעם השניה שלי לטוב היום

alondli

New member
זוכר אותה לטובה..../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif על התזכורת../images/Emo13.gif

ניקו 45

New member
בכיףףף אלונדלי ../images/Emo45.gif

אנסה בעתיד להביא עוד כמה שירי נשמה לנשמה משלהם .

mano55

New member
איזה יופי של מצגת...ממש ...

ממש שעורי בית לטרום טיולים ברמה... אגב...היה לי חלק בכיבוש רמת הגולן ב 1967... חטיבת השריון 45 {שלי ושל ברק חברינו} לאחר שסיימה את כיבוש עמק דותן...קבטיה ...גינין העיר.. בואכה גשרי דמיה על הירדן ופיצוצם.... שמה פעמיה בהוראת האלוף דדו לכוון צפון וכבשה את צפון ואת מרכז רמת הגולן הכל...תחת פיקודו של המח'ט סא'ל משה בר כוכבא {בריל} האגדי... מ .

paloma blanca

New member
הכי כיף פעמיים ../images/Emo9.gif

ואם אפשר גם שלוש
איזה שמש שקרנית יש היום !
חזרתי מהרצאה הולכת לחרופ ובערב ניחום אבלים. יום טוב לכולם

למעלה