פעמיים כי טוב

פעמיים כי טוב

יום שלישי כאן האמצע של השבוע יששששש מה שאומר שיש רק עוד חצי
גשם כבר כנראה לא יהיה לנו, למרות שאני מקווה לכך ומתפללת הרבה, לכן פניתי לגחליליות סיביר להביא לכאן משלוחה מיוחד של פתיתי שלג. נראה כמה זמן זה ייקח
שיהיה יום עליז וצבעוני לכווולם בוקר טוב ויום מואר
ומשהו על אדיבות: תייר אמריקאי מסייר בלונדון, כשלפתע הוא מרגיש צורך עז להשתין.. מחפש, מחפש - ולא מוצא שירותים. בלית ברירה, נכנס האמריקאי לסמטה, נעמד בפינה נסתרת ליד חומה גבוהה ומתחיל לפתוח את הרוכסן. בטרם החל להשתין, מרגיש התייר טפיחה קלה על כתפו . הוא מסתובב, ולפניו עומד שוטר בריטי מדוגם . סלח לי, אדוני - אומר השוטר הבריטי - אסור להשתין במקום ציבורי . . . האמריקאי מתנצל , אומר שאין לו ברירה - לא יכול להתאפק, ולא מוצא שירותים. אעזור לך - אומר השוטר - בוא אחרי. הוא מוביל את התייר לשער קטן בחומה, ומראה לו את הדרך פנימה . התייר נכנס , ועיניו נעתקות מחוריהן: הוא עומד בגן מקסים ומטופח, מלא מדשאות , פרחים, שיחים ועצים. פה ושם ניצבים פסלים ובריכות נוי , ובעומק הגן - עומד בנין מפואר. השוטר מצביע על אחד העצים ואומר לתייר: אין בעיה, אתה יכול להשתין כאן .. התייר משתין, נושם לרווחה ושואל את השוטר : תגיד, זה מה שאתם קוראים לו " האדיבות הבריטית "? לא - עונה השוטר - אנו קוראים לזה השגרירות הצרפתית .
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
יפהההה אהבתיייייי../images/Emo6.gif

וזה מזכיר לי מאוד זוהרת כמה וכמה וכמה סיפורים מבדחים : 1 . איך משתין חייל במוצב החרמון כשבחוץ שלגגגגג גבוה ואסור לנטוש ת'עמדה ? מוציא את הבזוקה ומשתין דרכו החוצה (בטח רון יבין זאת ) 2 . פעם שתלתי בשטח החווה שני שיחי פטל צרפתי בתוך חביות גדולות . לימים צמחו לתפארת רק ששיח אחד היטיב לצמוח ולהניב יותר מהשני . שאלתי כחידה בוטניקאי שבא לבקרני לפשר ההבדל ? הנ"ל חשב חשב וחשב ולשווא .... על האחד נהגתי להשתין תדיר ועל השני ... לא . יום שלישי פעמיים כי טוב ומבדח

ניקו 45

New member
גולו גולו ארדואן ../images/Emo104.gif

עוקב בדאגה אחר הדרדרות היחסים ביננו לבין בת הברית האסטרטגית ... טורקיה . שנים של ידידות נפלאה בסביבה מזרח תיכונית עוינת . ביעד תיירות מס' 1 במסגרת המצאת הדור הישראלית : "הכל כלול" ברית צבאית עם תמרונים משותפים . והיום ... התנהגות מבישה , משפילה מיותרת שאיננה תורמת דבר למורכבות הבעייתית של היחסים ביננו לבין טורקיה . צפיתי אמש "בזובור" של משרד החוץ בראשות דני איילון אל מול שגריר טורקיה . אז תשמע מר איילון את דברו של ניקו אליך : כלל ברזל מס' 1 בהתנהגות עם ערבי הוא : שאסור לך להשפיל ולפגוע בכבודו !!!! כלל ברזל מס' 2 : אין להלבין פניו של אדם ברבים ובטח לא אל מול מצלמות טלוויזיה . זה שארדואן התחרפן והשתבשה עליו דעתו בצהרי היום לא מתיר לאף אחד לפגוע ולהשפיל את העם הטורקי . כאן אני מגיע לבחירות השגויות שעשינו בדורי : ברית אסטרטגית / צבאית / כלכלית עם פרס (אירן) בתקופת השאח שבסופה ... מפלה צרובה ברית אסטרטגית עם דרום אפריקה הלבנה שבסופה נחלנו מפלה מדרום אפריקה השחורה . ברית אסטרטגית עם טורקיה ... כל השאר נכתב בספרי הבית הזה . רק שלא נהרוס את הברית עם ארה"ב של אמריקה ושל חוסיין פאקן אובמה . וחוץ מזה אומרים שמחר יהיה טפטוף מקומי והבוקר אשיר לכבודו של אלונדלי צלם הבית : ים ושקיעה (מקווה שמספק לו עוד השראה )

בוקר טוב ושיהיה אחלה יום- כן

ניקו הבנתי, נדמה לי שלחיילים של היום, כבר אין בזוקה כמו שלנו היו, בכל אוהל סיירים עם בזוקאי היה כיף, ככה שלא הייתי צריך להגיע לחרמון. ולגבי טורקיה. משהו משתבש שם. ואם אנחנו במזרח התיכון, הכי פשוט ללכת משם כי לבוא לשם, יבואו בקיץ אבל אנשי הממשל בגלל אינטרסים כלכליים, ישארו תמיד אמרו שאלה שמסיבבו לא שויצרים, אם כך תתנהג כמו במזרח התיכון רק שיסתום את הפה

גאיה ק

New member
מאידך

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.. הארד..ואן הזה זוכה לאחוזי תמיכה נמוכים בסקרים, הישראלים מקבלים דילים טובים מיום ליום וממשיכים להגיע ואפילו להרגיש שם מאוד טוב. מאיפה שלא מסתכלים על המצב הוא נשמע אוקסימורון.
בוקר טוב ויום נפלא !

alondli

New member
חחחהה...../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif בוקר טוב, פתיחה שובבה..

מתאימה, כנגד היום האפרורי הזה בחוץ.. יום מתאים אם כן, להיות בעבודה..

גליה1001

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif בוקר טוב

ה
נדם הבוקר ובמקום אישור מהרופא לבוס העצבני שלי שמאוד לא אוהב איחורים הבאתי לו את השעון שנדם שיבדוק ויאמין
שיהיה אחלה יום

אילנה 55

New member
שיר אהבה ברומנית.........

התרגום: אם היית יודעת כמה אני אוהב אותך,היית באה בין רגע. יש עוד גברים שאומרים מילים כאלה? לכל העצבנים,תרגעו עם שיר יפה.........

לב=אושר / שכל=אושר ?????

שלום לכולם, מה שלומכם היום, לפני מספר ימים ביקרתי את האחיינים הנפלאים שלי, ועומריקי המדהים, ביקש שאצפה איתו בסרט הקוסם מארץ עוץ, ואני הילדה הניצחית ישבתי כשהוא ישוב על ברכי וצפינו יחד בסרט לא אתבייש לומר שלא פעם אחת עלו דמעות בעיני, אבל משפט אחת נחרט בראשי ולא עוזב אותי, "אני אבקש שכל ולא לב; כי אדם טיפש לא יודע מה לעשות בלב, גם אם יש לו לב", אמר הדחליל. "ואני בוחר בלב," ענה לו איש הפח, "כי שכל אינו מביא אושר ואושר הוא הדבר הנפלא ביותר בעולם." ************************* תאמרו לי מה דעתכם מה הנוסחה הנכונה, מה עדיף כדי להיות מאושר לב או שכל ?????????

למעלה