פעמיים כי טוב

פעמיים כי טוב

יום שלישי בפתח נקווה שהמשך השבוע יהיה נעים יותר ויגיעו אלינו כמה טיפות של גשם שיהיה יום עליז וצבעוני, יום מאיר עיינים בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

בוקר טוב לכווווווווולם, לא מלווה

והפעם על................... כן אי אפשר להימנע מהם, ובטח הכל ידוע. ובכל זאת שיהיה יום נפלא ככתוב......אצל גחלילית פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום ". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו ". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהו סבל מספיק בחיים ? " פולני אחד הגיע לרופא והתלונן: "דוקטור יש לי בעיה - אשתי בוגדת בי, אבל משום מה לא צומחות לי הקרניים ". הרופא לקח את הפולני הצידה ואמר: "תראה חביבי , העניין הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי ". הפולני נשם בהקלה : " תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף ". זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, בזמן שהוא דמיין אותו ואותה בפוזות מעניינות במיוחד . אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה "נו תגיד , היא הייתה שווה את זה ?". בעלה: "שווה מה ?". האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל !".

טליה1233

New member
חסר סידן בגוף ../images/Emo13.gif

חייכת אותי ובוקר טוב

alondli

New member
אה..קלאסיקה של פולניות במיטבה ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

itaf10

New member
גחלילית, התקרבי אלי יותר, יותר עוד יותר...

בוקר טוב לך ולכל המשכימים לעבודת הבורא. ראי צילמתי עבורך (מתנה) תקריב קרוב קרוב צילום של "גחלילית" רוקדת. ראי איזה קרדיט לקחה הגברת בפוזה שכזה.. בוקר נפלא על כולנו. בבקשה

ש ר ה לה

New member
עברתי רק כדי לראות... פעמיים כיטוב לכולם

לפי כמות הסופגניות המתרבה ומתגוונת על המדפים ניתן כבר לחוש שחג החנוכה הולך ומתקרב... אז אולי באמת כדאי כבר להתחיל לאסוף גחליליות... שיר יפה מוקדש לך גחלילי

שושקלההההה

אני מכוערת?.? הלו הלו הלוווווווו מלאת אור מהזנב ועד בכלל והכנפיים תמיד עם סרטים צבעוניים נה נני נננה נה רק טוב!!!

../images/Emo6.gifזוהרת../images/Emo24.gif

כבת אנוש את מקסימה,, תשאלי אפילו את הראי,, האם יש יפה עוד כמוך בתבל,,,,

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחח שואלת וכל פעם הוא נבהל מחדש נה נני נננה נה רק טוב!!!

alondli

New member
טהה..איזה צילום אופטימי על הבוקר..../images/Emo13.gif

צבעוני, אסטטי, שובב..ובשניים.
שיהיה לכולנו יום דומה לזה..

optimi10

New member
צלום אופטימי ? היית צריך

אתמול לבוא לישוב שלנו ולצלם אותי מסתובב עם עגלת תינוק וממלמל מילם כמו גורווורררררררררררררררררררר בללהבלהלה בהל בלב בל בל טוטוטוטוטוטוטוטטוטוט חשבתי לעצמי .. " האם חזרתי מיליון שנה אחורנית ? יש אופטימי יותר מזה ? ראה אבותיינו הקדמונים ואיפה אנחנו היום ? ממלמלים כמוהם
העיקר אופטימיות ואהבה !

אופטימי, תראה איך נקודת ההסתכלות

חשובה אני מת להיות סבא, לא רוצה לומר לך כמה שנים(כשילדי אך נולדו) ואני לא חשבתי על המילמולים שהוציא כעל משהו שמחזיר אותנו לאבותינו הקדומים רק שאני בינתיים נותרתי עם החלומות, ואלה יש להם זמן, אתה יודע כמה פעמים הסברתי להם שמחיבוקים ברחוב, או נישוקים או סתם להסתכל אחד על השני לא נכנסים להריון? אבל ציפור קטנה חלשה לי שלא עוד הרבה זמן המצב ישאר כמות שהו, יש תזוזות חיוביות בביטנה של ביתי אז חלומות מתגשמים אני כבר מחפש חומרים(לשמור במחשב) מה ניתן לעשת עם נכדים, אם יש רעיונות אשמח לשמוע ולקטלג אז ייייאלללה להנות מממילמממוולליי תינוקות

למעלה