"פעמיים כי טוב"

אסף בר1

New member
"פעמיים כי טוב"

אני מחפש רעיונות 1) הבן דוד שלי מכרמיאל החליט לעבור דירה סופסוף לעיר אחרת 2)יש לי חבר שלראשונה עבר לשכירות עם חברתו יש רעיונות למתנה או לעשות משהו...

KarinDi

New member
אכן כי טוב...

מתנות למעברי דירה: ערכה "דברים קטנים לדירה גדולה: כלמיני דברים שקונים לדירה רק אחרי שנתקעים בלעדיהם: פותחן בירות, נייר כסף, כפות לסלט, ערכת תפירה וכן הלאה וכן הלאה - שלט לדלת - בקבוק אלכוהול - סט כוסות - מצעים - מאכלים איכותיים, למשל שמן זית, תבלינים... - ספר מתכונים - אם אתה ממש רוצה להשקיע- להכין ספר מתכונים שתאסוף מהורים וחברים - סינור עם ציור או משפט מצחיק - לוח מודעות - לוח שנה/לוח עד משהו בכיוון?

אסף בר1

New member
אמממ רציתי משהו יותר "רגשי"

לבן דוד שלי מכרמיאל, אני יותר בכיוון של ה"תנגחויות" הדדיות, כל הזמן אני "יורד עליו" על שהוא גר שם
. "דירה מחורבנת", "תלך לביטוח לאומי, תבקש העברה" (כי היה גר ממול, ממש מעבר לכביש !! ) וכו' אני רוצה התנגחויות שוב!
. לחבר שלי שזה פעם הראשונה שהוא גר בשכירות מגיע לו גם, איזה מתנה עם "מסר מצחיק"

KarinDi

New member
נראה לי ש...

מתנות שקשורות לבדיחות פרטיות, רק אתה יכול למצוא...לנו זה יהיה קצת קשה. אני אנסה לחשוב על רעיונות מצחיקים...מה שעולה לי עכשיו זה בעיקר שלט לדלת (אתה יכול למצוא רעיונות מצחיקים בטאגליינס), למשל אם זה מישהו שעד היום הביא כביסה לאמא הייתי קונה אולי סל כביסה או אטבים מצחיקים. לבנדוד אולי לצלם את השלט של כרמיאל ולהדפיס על קנבס...

אסף בר1

New member
לצלם שלט של כרמיאל?

איזה שלט? לא הבנתי. אממ, יש לי כמה תמונות שלי שהצטלמתי שם, חשבתי להדביק את אחד התמונות לעציץ, ובתוך העציץ יהיה "האדמה וכמה עשבים" מהבית הזה. כלומר, אין לי ממש חשיבות למתנה עצמה, אלא לרעיון. ככה שלא איכפת לי, אם יזרוק אותה למחרת
. אז איפה אני משיג מקום שמדביק תמונות על העציץ, בדומה ללוח קנבס? לגבי החבר שלי, זה באמת רעיון טוב, השלט הזה. "כאן גרים בשביזות, אבל עם חיוך" נשמע טוב? למשהו יש עוד רעיונות למשפטים מצחיקים?

KarinDi

New member
זאת בדיוק הבעיה עם הומור

מה שמצחיק מישהו אחד לא בהכרח מצחיק מישהו אחר... לגבי העציץ- נשמע לי רעיון ממש יפה. אני לא חושבת שיש מקום שממש מדפיס תמונות על עציץ. אפשר להדפיס על בד ולהדביק, להדפיס על ספל ולהפוך אותו לעציץ או פשוט לקנות עציץ חרס ולהדביק עליו בדבק מגע. לגבי השלט לדלת- האם בדקת בטאגליינס? יש שם רשימה די גדולה של רעיונות לשלטים מצחיקים/מופרעים/מרושעים במיוחד

למעלה