פעמיים אמא

פעמיים אמא

יום יבוא ותביני שהזמן לא משנה , שאהבתי אותך ושזו לא סתם אהבה יום יבוא ותביני שגיל לא היתה הסיבה שטעיתי ונשברתי מרוב אהבה שחיי מאוסים מחיי שיגרה וגילת לי כמה החיים ריקים. חשבתי איך אני חוזרת אל מצעד גאוווה לראות אותך שם להאמין שאת עדיין איתי . לפגוש אותך ולא להאמין שפגעתי בך לא להאמין שאת פגעת בי. עבר הרבה זמן אהבת אותי בשלט רחוק נישאבתי למערבולת לא מחכה לך כבר מנסה לאסוף את החיים כמו שהם ממערבולת למערבולת מניחה לטעויות לחלחל אל חיי בלי סוף פיסה ועוד פיסה של זכרון ממך נעלמת ואני איתה. את שם ! שם ! רחוקה מלהבין את ריגשותיי רחוקה מלהבין את הלך חיי מצאת לך פינות אבודות לשמוח בלעדיי.. אהבתי נשבעת שאהבתי מאסתי מדרכי חוצה גבול ושפיות מלמדוד סנטימטרים וגבולות של פחד בין אמת לשקר לשמור על שפיות חיי בשבילך בשביל אוהביי בשביל חיי ודרך האושר מאסתי. והשחלתי את עצמי דומה להיא ולזו עד שכוחי הותש! לחייך לחיי כל הסובבים מאסתי מלהצתדק מלהיות הילדה עם הסטיקר על המצח הילדה המוצלחת ל"משפחת".. את שם עכשיו , רחוקה בנפשי רחוקה מזכרוני רחוקה מריגשותיי רחוקה משפיותי את שרצית את טובתי את שרצית את שימחתי כבר לא תדעי כמה אהבתי.

למעלה