פעמונים !!!!

פעמונים !!!!

דינג דונג פעמונים מסמלים אנרגיה, הרמוניה. כשהבית נמצא במיקום נמוך, או שיש בית גבוה לידו, כדאי לתלות את הפעמונים כדי לסמן "אני כאן".... הם מגנים על הבית מפני כניסה של שה צ'י, רוח פרצים כזאת, שאנחנו לא אוהבים ומעטים את זרימתה. הם טובים גם במקומות שיש בהם רוח וגם לאורך מסדרונות ארוכים וכדי שההשפעה תהייה נעימה כדאי שהצלילים יהיו נעימים. מספרים: צפון - 1 יסוד מים דרום - 9 יסוד אש מזרח - 3,4 יסוד עץ מערב - 6,7 יסוד מתכת פעמוני חרס מרגיעים את אנרגית הדרום ומגבירים ומגבירים את המערב. פעמוני בד מגבירים אנרגית צפון מערב/מערב ומרגיעים את הדרום זכוכית מגבירה את אנרגית המזרח ומרגיעה את המערב וכן הלאה... תמיד זכרו להשתמש בהרגשה שלכם, באינטואיציה, בתחושה לגבי הפריט המסוים. זה לפעמים עושה את רוב העבודה... לי למשל יש התנגדות פנימית למספר 6...אינני יודעת מאיפה, למה וכמה. זאת עובדה. הקונוטציות שיש למספר הזה הן ידועות ... לכן, אני משתדלת להמנע ממספר זה כמה שיותר. לא קובעת פגישות, אם יוצא משהוא עם 6 אני מוסיפה או מורידה וכן הלאה... אם הפעמון הוא בעל 6 קנים, והוא מתאים לאזור מבחינת החומר ואתם מרגישים טוב איתו אז... זאת העבודה. מצד שני, יכולה להיות המלצה בדיוק בדיוק לפי הפאנג שואי שאיננה תואמת את מה שאתם מרגישים, עיצה זו לא תהייה יעילה עבורכם. מקווה שנעזרתם אביבה

למעלה