פעמון דלת \ טלפון - פיתרונות לכבדי שמיעה
|

פעמון דלת \ טלפון - פיתרונות לכבדי שמיעה ../images/Emo41.gif|

קרובת משפחה שלי הפכה לכבידת שמיעה - לאחרונה אין לנו מושג למה, והשאלות שלי הם גם רפואי, איזה בדיקות כדאי לבצע ? היא היתה אצל רופא משפחה וניורו לדעתי וזהו חוץ מזה אנחנו מחפשים פיתרון - לאיך לצלצל לטלפון ושזה יעיר אותה ואיך לצלצל בדלת - ושהיא תשמע

בועת sabon

New member
לדעתי כדאי לגשת לרופא א.א.ג

ולבדיקת שמיעה כדי לראות מה חומרת הירידה בשמיעה והאם מומלץ להתאים לה מכשירי שמיעה. מנסיוני, אם החא לא מרכיבה שום עזרי שמיעה והשמיעה התדרדרה באופן ניכר יש סיכוי שביר שהיא פשוט לא תשמע אף אחד מהצלצולים. אם נשארו שרידי שמיעה סבירים אפשר לרכוש טלפון/פעמון בעלי צלצול חזק יותר ואם לא להתאים עזרים אחרים (כמו נורה שנדלקת או ביפר שרוטט כאשר יש צלצול). אני רק אציין פה (ללא שום אינטרס אלא רק מנסיוני האישי) שאני פניתי לבני חן לפני יומיים בקשר לגלאי בכי והוא חזר אלי מייד, למייל עם הצעת מחיר מפורטת ומידע על המערכות שהוא מוכר. אין לי כרגע שום עזרים בבית ואני מחפשת ביפר עם גלאי בכי + כרית רטט + חיווי לדלת... בקיצור חבילה גדולה. נראה לי שאקנה אצלו כי הוא עשה עלי רושם הכי רציני ומבין (נו, טוב, הוא משלנו...). שתהיה לכם הסתגלות קלה ומהירה למצב החדש והלא פשוט.

Yukita

Active member
מנהל
יש מגוון לא רע בכלל של אביזרי עזר

לדעתי גם מהצד של אביזרי עזר וגם מהצד של "אז איך אנחנו יודעים מה צריך לעשות, עם מי לדבר ואלו בדיקות לעשות" כדאי לכם מאוד לדבר עם האנשים של הארגון הישראלי לכבדי שמיעה ומתחרשים בישראל - "בקול". בארגון הזה לא מוכרים שום דבר ולכן אינכם צריכים לחשוש שמנסים למכור לכם איזשהו מוצר. מדובר בעמותה ללא כוונות רווח. יש שם ייעוץ (וגם תצוגות, כדי שיהיה אפשר לראות לפני שמחפשים לקנות) לגבי אביזרי עזר שונים, כולל פעמוני דלת, שעונים מעוררים (קטנים וגדולים), אמצעים לשמיעה בטלפון וטלויזיה וכו'. אחרי שתקבלו מידע, יהיה לכם מושג ברור יותר האם לקנות משהו ומה הכי יכול להתאים, וכך גם תדעו מה לעשות ומה לחפש כשתגשו לספקים (הארגון גם יכול לעזור להבין איך למצוא ספקים מתאימים). מה שלא פחות חשוב - שם יש גם עובדים סוציאליים, שאם ניגשים אליהם עם בדיקת שמיעה ביד אפשר לדבר איתם על הבדיקות שנעשו עד כה והם יוכלו לייעץ לגבי אלו בדיקות נוספות כדאי לעשות, אלו זכויות יש לקרובת המשפחה שלך וגם איך בדיוק להסתכל על תוצאות הבדיקות ואיך להבין אותן. השירות הזה נעשה ללא תשלום. צרו איתם קשר לברר בעניין: http://www.bekol.org.il/ טלפון: 03-5257001 פקס: 03-5257004 דוא"ל: [email protected]

bekol1

New member
יוקיטה, עשית את העבודה בשבילנו....

רוצה להוסיף שיש לנו גם קו מידע טלפוני בו אפשר לקבל מידע בנושאים הנ"ל. כדאי לבדוק גם מול קופ"ח אם מגיע לה החזר על רכישת אביזרים, וכמה. ולקנות במכונים שבהסדר עם הקופה.

למעלה