זאת את -* כישרוני שכמותי. או שלא
מ מושו 23 New member 11/9/03 #24 זאת את ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* כישרוני שכמותי. או שלא
זאת את ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* כישרוני שכמותי. או שלא
א איכסית פסיכית New member 11/9/03 #14 מה הקשר לפרצוף. אין קשר לפנים כשאומרים על מישהי שהיא כוסית (מילה מגעילה).
מ מושו 23 New member 11/9/03 #15 את יכולה להיות כוסית ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* הכי כוסית שבעולם. אבל מה זה יעזור לך אם הפרצוף מכוער ??? את תהיי פחות כוסית בגלל הפרצוף. ונמאס לי להגיד כוסית. *כוסית - הייתי חייב עוד פעם*
את יכולה להיות כוסית ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif-* הכי כוסית שבעולם. אבל מה זה יעזור לך אם הפרצוף מכוער ??? את תהיי פחות כוסית בגלל הפרצוף. ונמאס לי להגיד כוסית. *כוסית - הייתי חייב עוד פעם*
K keren007 New member 11/9/03 #17 אז ככהההההההההה כוסית זה אחת עם גוף פצצה אבל תאמת? איזה צירוף מקרים בדיוק היום היה לי ויכוח על זה עם חברות, אני חושבת שאם יש גוף מהמם ושיער מדהים אבל פרצוף תחת לא הופך את הנערה ליפה!!! ואם יש פרצוף יפה אז גוף לא הכי משנה, תאמת תלוי במקרה
אז ככהההההההההה כוסית זה אחת עם גוף פצצה אבל תאמת? איזה צירוף מקרים בדיוק היום היה לי ויכוח על זה עם חברות, אני חושבת שאם יש גוף מהמם ושיער מדהים אבל פרצוף תחת לא הופך את הנערה ליפה!!! ואם יש פרצוף יפה אז גוף לא הכי משנה, תאמת תלוי במקרה
ח חןשסק New member 11/9/03 #25 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיש לך...../images/Emo42.gif גוףףףףףףף שחבל"ז מזמ"ז...... אתה ככה שחומה תמיד או שזה רק השיזוף משם?! סחטיין עלייךךךך.. גם הבגד ים יפה כוסית.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיש לך...../images/Emo42.gif גוףףףףףףף שחבל"ז מזמ"ז...... אתה ככה שחומה תמיד או שזה רק השיזוף משם?! סחטיין עלייךךךך.. גם הבגד ים יפה כוסית.
ח חןשסק New member 11/9/03 #26 ../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif *מרביצה לעצמי עם המברשת שיער את. את. את תמיד כזו שחומה...?
ע עופריקי New member 13/9/03 #37 ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif תמיד... ותודההההההההההההההההההההה
P prophet1 New member 11/9/03 #27 טוב שהגוף שלך לא מהמם וזהו...... אחייניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה גוףףףףףףףף יפיופה שכמותך..... אני גאה באחיינית שלי
טוב שהגוף שלך לא מהמם וזהו...... אחייניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה גוףףףףףףףף יפיופה שכמותך..... אני גאה באחיינית שלי
A Amplifier © New member 11/9/03 #30 פצצות... ../images/Emo45.gif (אני מוחה בכל תוקף על המילה "כוסית"! גועל נפש ישראלי מודרני!)
M Miss Pigmelion New member 11/9/03 #31 היום אכלת בייגעלה!! ולא, אני לא עוקבת אחריך...אני פשוט קניתי במכולת באותו הזמן..
ע עופריקי New member 13/9/03 #42 אעה! אל תתקרב אלי!../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif פדופיל אני קטינהההה לחלחלח תודה פדופיל