פעם שנייה

פעם שנייה

בוקר טוב לכולם!אני לא נוהגת לכתוב כאן אבל היום צריכה התייעצות.אני מתעניינת להיות פונדקאית בפעם שנייה ורציתי לדעת אם אפשרי לעבור את התהליך ללא הורמונים. תודה על העזרה

MAMALY

New member
אפשר במינימום קטנטן - והסבר

קודם כל זה תמיד תמיד החלטה של הרופא לקבוע פרוטוקול טיפולי וגם אם יש כוונות טובות ורצונות ללכת בקו מסויים לעיתים זה לא אפשרי - ואני אסביר לפי הנסיון האישי שלנו.

בתהליך הפונדקאות השני הפונדקאית לא קיבלה שום תרופות ומשום צורה מלבד זריקה אחת של צטרוטייד לעכב ביוץ ביומיים זה הכל.

המחזור שלה היה סדיר היא עברה טיפול "דמה" יותר נכון מעקב "דמה" כאילו לפני החזרה ובו עברה בדיקות דם ואולטראסאונד ללמוד את המחזור החדשי בהנחה שהיא סדירה לחלוטין.
בחודש שלאחר מכן המעקב היה צמוד יותר בדיקות דם בעיקר ו US קצת יותר פעמים כשראו שהיא קרובה מידי לביוץ והביציות עוד לא מוכנות לשאיבה עיכבו את הביוץ שלה ליומיים בזריקה קטנה ולא מורגשת (מבטיחה לך מכירה את הזריקה הזו) לבטן (ששם אין עצבים וכלום לא כואב זה רק נשמע מפחיד הרבה יותר כואב בטוסיק)

זה הכל.

לאחר ההחזרה היה מעקב של רמת הפרוגסטרון במידה והיה יורד מידי היתה מקבלת טבליות ואגינאליות של פרוגסטרון (חומר שהגוף אמור לייצר בעצמו לא הורמונים מסוכנים בכלל אגב פונדקאיות אל מקבלות הורמונים של גירוי שחלתי לכן אין מה לחשוש כלל ההורמונים הקשים מקבלות האמהות המיועדות לא הפונדקאיות)

לכן גברתי הפונדקאיתה יקרה - אם את מגיעה עם רירית דקה מידי לכיוון של החזרה של עוברים תקבלי אסטרופם לעיבוי רירית - אם הכל טוב - לא תקבלי - החלטה של הרופא
אם את קרובה לביוץ תקבלי מעכב ביוץ אם הכל טוב - לא תקבלי החלטה של הרופא
אם הפרוגסטרון שלך נמוך מידי הריון לא יצא לך בלי עזרה של תמיכה - תקבלי טבליות אם הכל טוב לא תקבלי החלטה של הרופא

אצלינו הפונדקאית מלבד זריקת עיכוב הביוץ לא קיבלה דבר שום כלום כלום.

לעיתים פו8נדקאיות צריכות ליטול גלולות למניעת הריון לפני התחלת הטיפול כדי לסכרן את השאיבה עם ההחזרה של העוברים אליך - אז חודש או שבועיים שלושה נוטלת גלולות.

זה הכל. אצלינו גם זה לא היה משום מה היינו מסוכרנות אם כי זה דיי נדיר שפונדקאית אל מתסכרנת אבל קיים.

הכל הכל הכל החלטה של הרופא המטפל מולך ומול הזוג.
יש כמובן את הנושא שהזוג הוא זה שבוחר את הרופא המטפל בפריון חייב לעשותא ת זה הזוגות הולכים לטובים ביותר כולם רוצים הריון אם הרופא מאמין וחושב שאת צריכה לקבל הורמונים קלים מאוד ליצירת הריון - זו ההחלטה שלו.

היום הנטייה לא לתת תרופות לפונדקאיות ללא צורך רק אם הטיפול עצמו מכתיב זאת זו גישה טיפולים שתלויה הרבה ברופא המטפל וכמובן בך בגוף שלך ואיך הוא יגיב.

מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה

היי,mamaly,עזרת

מאד,לי זה נשמע משהו טבעי ומקובל ממה שעברתי בתהליך הראשון.תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת

למעלה