פעם שניה!!!

מחזמר

New member
פעם שניה!!!

מידע חדש נוסף היום בערב!!! המחזמר פאנטום האופרה עולה בארץ?! מנחם גולן חוזר?! ירון כפכפי מובטל?! פירוט על צוות ההפקה של "טרזן"? הכל בבלוג!!!! לחצו-כאן

lonestar2003

New member
נשבר הזין מהפרסומים לבלוג הזה!

הבנו שיש! enough! אם נרצה- נכנס. די כבר! נשבר הזין מההצפה. זהו.

barmiz

New member
../images/Emo43.gif

תירגעי ומהר, ותצנזרי מהר זו מדינה חופשית ופורום חופשי ולכל אחד זכות לכתוב איזו הודעה שהוא רוצה. וזו גם זכותך המלא לא לקרוא, אם את רואה "מחזמר" בכינוי, אל תקראי אף אחד לא מכריח. ואם נשבר לך תדביקי עם סלוטייפ

lonestar2003

New member
חצי פורום זה רק הפרסומות לבלוג

הריק מתוכן הזה! כל הזמן מפרסמים את הבלוג הזה. נמאס! הודעה אחת מספיקה "נפתח בלוג". סבבה, הבנו. זה כבר גובל בהצפה! תפוז, אם אתם כבר בוחרים למחוק את מה שרשמתי- אין לי בעיה- אבל באותה מידה תתריאו את כותבי הבלוג להמנע מהצפה כי זה מטריד לא פחות. ברמיז- "נשבר לך? תדביקי?" אתה בן 12? (זוכרים את אלה "יש לך בעיות? תחרבני קוביות" גיחי גיחי)

מחזמר

New member
lonestar2003 וכולם.

קראנו את מה שכתבת. יש דרכים הרבה יותר טובות, נכונות ויפות להגיד את זה. חבל שזו הדרך שבחרת בה. אנחנו נצמצם בפרסום, אך חבל לנו שאנשים שלא נכנסים בקביעות לבלוג יפספסו מידע שמאוד יעניין אותם. מעכשיו והלאה אנו נשתדל לשרשר את ההודעות שלנו. יום טוב.

מחזמר

New member
ובנוסף לכך..

אם תשים לב לא כולל ההודעה הזו וההודעה הקודמת ישנן סך הכל 3 הודעות שלנו בעמוד הזה! אז אל תנפח את העניין סתם ואל תהפוך עכבר לפיל.

lonestar2003

New member
א. תנפחי ולא תנפח.

ב. הכנתי משהו נחמד בשבילכם שתבינו שביותר מדי לדחוף לא משיגים כלום! סליחה שזה ככה התפרץ ממני. לא התכוונתי לפגוע.

מחזמר

New member
אומנם..

אך ה12 הודעות האלה, אינן סתם הודעות כמו "כנסו לבלוג מחזות זמר" אלה הן מפרסמות מיעד שיעניין פה אנשים. חוץ מההודעה הראשונה הראשונה לא כתבנו אף פעם על הבלוג סתם בלי סיבה כדי לפרסם אותו. רק כשהיה משהו חדש פירסמנו אותו. ואם "לך אישית נמאס".. כאשר את רואה הודעה שאנחנו כתבנו את מוזמנת לא להיכנס...

תגלית

New member
חחח לונסטאר, חשבת להיות סטטיסטיקאית

? אחלה עבודה מחקר...

גם לי זה קצת מפריע,מסיבה אחרת-

הבלוג נורא יומרני("סקופים!!","רק אצלנו","נדיר"..)ובפועל?מהומה על שום מה? חוץ מהחדשות,המעניינות,אך לא מספיק חדשותיות,ולא מספיק מעודכנות,וברור לחלוטין כי נכתבות ע"י ילד או נער שמצוטט ממקומות אחרים,אין בבלוג הזה כ-ל-ו-ם. תתייחסו לזה כאל ביקורת בונה.או שתתחילו לדחוף,כי התחלתם בצליעה,או שנפרד ברוח טובה.

מחזמר

New member
או...

טוב, קיבלנו את כל ההערות שלכם. בנוסף לכך - קשה לתפעל את הנושא הכללי בתוך בלוג ולכן עברנו ממש היום לאתר (את הכתובת ניתן למצוא בבלוג עצמו). ב- כבר הודענו שמעכשיו אנו נשרשר. ג- תום.. תחסוך בהתנשאות.. אומנם אנחנו בני נוער, אך יחסית לאנשים שלא מקורבים למקורות מידע גדולים, אנחנו מביאים מידע מאוד טוב ורציני, וכן יש לנו חדשות שפורסמו אצלנו לפני אתרים אחרים. וכן, אנחנו מצטטים ממקומות אחרים ואנו לא רואים בזה כמעשה רע. אם יצא לך לקרוא להיכנס לאתר ולקרוא את החדשות האחרונות היית רואה מידע שלא פורסם בשום מקום, לא אינטרנט(מלבדנו) ולא בעיתונים. (למשל, קספר, פאנטום האופרה, ששי קשת בשיקגו.. וכו'..) אז דברייך לא היו מדוייקים. בנוגע למשפט "כי התחלתם בצליעה,או שנפרד ברוח טובה. " אם כן היית מסתכל בבלוג לעומק ולא מחפף, היית רואה שרשום שהוא זמני ועוד לא עלינו רשמית. למעשה עלינו היום רשמית - באתר האינטרנט שלנו. אז שוב - דברייך אינם נכונים. ערב טוב לכולכם.

Hippie Jeannie

New member
בהמשך למריבה כאן -

מחזמר - לא סתם אני לא מוחקת את הפרסומים, אני אכן חושבת שיש להם מקום בפורום הזה מאחר והם קשורים למחזות זמר. דבר אחד - אנא ממך חסוך ממני את עבודת השרשור, ובמקום לפרסם נושא חדש כל פעם שרשר את הפרסומים שלך אחד תחת השני. ואני חייבת להסכים עם תום - נא לא להגזים בפרסומים. אתה קצת מגזים בתיאורים, ועד שלא תכתוב משהו שמצדיק את זה אני לא חושבת שאתה רשאי להשתמש בתיאורים שכאלה. אוקיי, אז שתי בקשות - לא להגזים ולשרשר. זה הכל. ולונסטאר - מסכימה אתך בכללי בנוגע לכך שהפרסומים קצת מציפים את הפורום, ועל כן ביקשתי לשרשר. להבא כשמשהו מרעיש אותך, אנא הגיבי בטיפה פחות להט.

Hippie Jeannie

New member
ומחזמר, עוד דבר אחד -

אנא, אל תפרסם בבלוג מחזות זמר של חנוכה. תקרא את תקנון הפורום לפרטים נוספים. אתה מוזמן לפרסם כל דבר שקשור למחזות זמר שמדברים אל קהל היעד שקורא כאן, לא מחזות זמר של חנוכה שנועדו לילדים.

מחזמר

New member
סתיו

את מה שכתבת כבר הפנמתי מקודם ... אם תשימי לב השתדלנו לא לפרסם על מחזות זמר של חנוכה אלה אך ורך כל שיקגו ופאנטום האופרה וכו'.. אבל חשבנו שאפילו אותך יעניין במקצת איזה מחזות זמר יעלו בחנוכה.

barmiz

New member
מה קרה?

אני לא יודע אם הרבה זוכרים את המריבה שהייתה בפורום בדצמבר.. אבל סתיו, הסיכום היה זה שלא נציף את הפורום בהודעות על חנוכה, לא שלא נדבר בכלל... ויש בפורום אנשים שמנהלים שיחות אישיות בהודעות, אז זה שהו מפרסם הודעה על עדכון בבלוג זה בכלל לא נורא.. זהו.. ועל מה ההמולה? לכל אחד יש זכות לכתוב מה שהוא רוצה כל עוד זה לא גסויות וזה קשור למחזות זמר.

מחזמר

New member
בר..

מאוד חבל לי להגיד.. אבל אתה לצערי בר .. אתה טועה. לפני כמה זמן פורסמה ידיעה שהחליטה חד משמעית שאין לדבר כאן על מחזות זמר לילדים.

Cabaret

New member
זה ממש לא נכון...

זה לא נכון- יש חוקים והנחיות מסוימות לכתיבה בפורום. הייתה הנחיה מפורשת שהצגות ילדים לחנוכה לא יכללו בפורום זה, אלא פורום אמנויות הבמה, אז אתה לא יכול לבוא בהצהרה "לכל אחד יש זכות לכתוב מה שהוא רוצה כל עוד זה לא גסויות וזה קשור למחזות זמר." אתה לא יכול לקבוע מחדש את החוקים שמנהלת הפורום הציבה...

Hippie Jeannie

New member
כמו שמחזמר ורנן כבר אמרו לך...

כנראה שלא הבנת נכון את "הסיכום", כהגדרתך, כי החוק שנקבע הוא שאין מחזות זמר לילדים בכלל. ולא הבנתי את ההערה שלך על "שיחות אישיות בהודעות". אנשים רשאים לנהל שיחות על מה שבא להם במסרים פרטיים, מה בדיוק הקשר לפרסומים שלו?

Hippie Jeannie

New member
שמחה לדעת שהפנמת.

עכשיו יש ליישם. רק אתמול מחקתי הודעה שכותרתה "מחזות זמר בחנוכה הקרוב" או משהו בסגנון. מקום ההודעות האלה - לא כאן. ואם הפנמת את הערתי על שרשור הפרסומים, מדוע פתחת כל פעם נושא חדש? יאללה, במקום להתגונן - תיישם. ובקשה אישית שלי כסתיו, לא כמנהלת פורום - אנא שפר את איכות הכתבות והחדשות שאתה מביא. הן נורא לא מפורטות ויש בהן תחושה חלטוריסטית. אני בטוחה שאתה מסוגל להרבה יותר. בהצלחה עם הבלוג! (או האתר, לא ממש הבנתי מה נסגר עם זה...)

למעלה