פעם שניה ואחרונה

פ י ט

New member
פעם שניה ואחרונה

כבר הצעתי לפני כמה ימים לעשות תחרות בין חברי הפורום מחליטים על אותה קבוצה קבוצה בינונית ונראה מי מגיע להישגים הכי טובים מישהו פה מעונין ???

ליטן א

New member
מצידי, אין בעיה

אם אתה רוצה להרים את זה, ואם יהיו מתנדבים... אין לי בעיה לתת לזה במה (ויותר מזה..)

tomash11

New member
למה בדיוק הכוונה?...

שכל אחד ייקח את אותה קבוצה במנג´ר, כלומר נתחיל מאותה נקודת מוצא ונראה מי מגיע הכי רחוק?... לי מתאים , אבל זה מחייב בטחון הדדי שאף אחד לא מזייף. וגם צריך אותן גרסאות של מנג´ר לא?...אותם עדכונים והכל.

קיר קמט

New member
הייתי משתתף בשמחה

אבל אין לי כרגע את המנג´ר. אם תרימו את זה, אני מבטיח להשיג לעצמי.

ziv 20

New member
גם אני בענין

יש לי מנגר 2001\2002 עם העידכון הארופאי ואני בכיף ישתתף בתחרות הזו רק תגידו

JRM

New member
אם עושים

הכי טוב ללא עידכונים - משחק טהור, מקורי ונקי מכל עידכון חורש רע שיהרוס את השמירה אחרי 2-5 עונות

JRM

New member
מילת כבוד...

אי אפשר יותר מזה שכל אחד יסתכל על עצמו ולא ירמה אני בטוח שכולנו פה אנשים בוגרים :)

tomash11

New member
זה דוקא אפשרי עם תמונות...

כלומר, מי שאומר נניח שהוא מקום ראשון בסוף עונה, שיצרף תמונת מסך שמראה את זה. למרות שאכן מילת כבוד נחוצה פה...

ליטן א

New member
זה ברור...

השאלה היא איך הוא הגיע למקום הראשון... אם יהיה לו מאזן 300-2 לאחר 15 משחקים (בממוצע 20 שערים למשחק), אז ברור שמשהו פה לא כשר.. ולא צריך אדיטור בשביל זה... קצת קשה לבדוק את זה, כי יש כ"כ הרבה דרכים לרמות.. אפשר עם אדיטור, עם מנג´ר שני (פיקטיבי, שבעצם מוכר חינם את כל השחקנים שלו לקבוצה של השחקן), ועם עידכון... קשה לעקוב אחרי כל דבר ודבר.. אפשרי, אבל דורש עבודה רבה של מנהל התחרות..

Gooolan

New member
והקבוצה הבינונית היא:

לצ´ה , מהליגה האיטלקית. וזה סופי. מי שיריב עם זה , הוא חסר יכולת. בוא נראה מי יביא את גביע האלופות ללצ´ה הקטנה!

tomash11

New member
רגע...יש עוד כמה דברים שצריך לדעת

עם כמה ליגות משחקים? רק האיטלקית?.. יש ליגות רקע? מתחילים משנה 01-02 כמובן... עם איזה עדכון...? שלי בלי עדכונים בכלל. ונראה לי שצריך לסגור על עוד כמה דברים...כי אז ייתכן מצב שאחד יתחיל עם קבוצה עם כמה כוכבים ותקציב די טוב ואחר עם קבוצה ממש לא משהו ותקציב מוגבל ביותר...

Psycho MC

New member
שמעו, אני מה-זה חסר ניסיון ב-CM

ואני סה"כ עונה שנייה שלי, וזה העונה השנייה שלי במשחק בכלל, אבל אני בכל זאת רוצה להצטרף ל"תחרות" הקטנה שלכם. הסי אמ 01-02 שלי נקי, אין לי שום תוספות, שום עדכונים... אבל אני בעד דוקא ליגה צרפתית או גרמנית, אבל מה שתבחרו אין לי בעיה... אני מסכים רק אם לא יהיו רמאים וכאלה...

קיר קמט

New member
לא רוצה ליגה איטלקית

למה? כי טחנתי את הליגה הזאת מכל הכיוונים. אני בעד ליגה מינורית וקטנה, כזאת שאף אחד לא משחק בה, כדי שלא יהיה לאף אחד שום יתרון על השני. דיל ?

למעלה