פעם שניה ביומים שאני שומע ביטויים כמו:

פעם שניה ביומים שאני שומע ביטויים כמו:

על פי התורה הומאים חייבים מיתה או שהומואים דתיים עוברים על איסור תורה,

ואין לי כוח להסביר להם, גם אני לא רוצה לחשוף את עצמי יותר מידי(בטח זה גורם תהיה מהיכן יש לי ידע בעניין ולמה זה מעניין אותי)

קיצר, מעצבן לדעת שאנשים די קרובים אליך לא מבינים כלום... כמה בורות יש להם!!

אוף.

יהיה טוב

רiאיש

New member
בדיוק היום דיברתי על זה עם אחד משותפי לדירה

הוא לא יודע עליי.

זה התחיל ב-"זוג הומואים זה לא תא משפחתי בריא ולא צריך לתת להם להביא ילדים", אני בתגובה - ואמהות חד הוריות זה כן תא משפחתי בריא?

המשיך ב-"התורה מתנגדת להומואים", אני - צריך להבדיל בין הומוסקסואליות שלא נאסרה מהתורה לבין האקט המיני הספציפי שנאסר, הוא בתגובה - אתה מתמם ברור שרוח הדברים מתנגדת

עבר ב-"הומוסקסואליות זו נטייה מולדת, הם לא אשמים בזה, ממש כמו שממזר לא אשם - זה לא אומר שאני אתחיל להתיר ממזרים", אני - רק שלממזרים יש אופציות אחרות - ממזרות, גויות וכד' להם (לנו) אין אופציה אחרת וגם מה שלא אסור מהתורה אתה רוצה לאסור?

ונגמר ב-"אם בהומואים עסקינן - יש לי מישהי להציע לך, הנה הפרופיל שלה בפייסבוק"

הפתרון הוא הדברות הדברות והדברות, גם במחיר של חשיפה אישית.

וללא ספק יהיה טוב (אלא אם כן אתם רואים משחקי הכס...)

פעם אחת מישי באוניברסיטה בכלל לא דתיה אמרה

שצריך להרוג את כל ההומאים, הסתכלתי עליה בשוק ולא הגבתי

ואז נערך איזה דיון ואיזה אחד אמר לה שיש לו חברים הומואים והם ממש אנשים טובים

איזו תגלית, יש הומואים טובים!!

אנשים טיפשים...

אני אגיד לך מה, אני לא מרגיש בנוח לייצג את הומואים על עוד אני בארון,

כי זה מרגיש לי כאילו אני מרמה. כלומר כאילו אידאליסט שמגן על הומואים אבל בעצם זה "אינטרס" שלי, ובנוסף לזה חושש להחשף לפעמים.

אגב זה לא מוזר שאם רושמים כאן הומו או הומואים האתר מסמן שזו שגיאת כתיב (הפס האדום למטה).

פורטי40

New member
הנשק הטוב ביותר נגד הומופוביה הוא...

יציאה מהארון אל אנשים שהכירו אותך היטב מאז ומתמיד.
פתאום מתגלה להם שאותו איש חביב/חכם/מוכשר/אהוב שהם תמיד הניחו שהוא סטרייט - הינו הומו. ואז הם תופסים כמה מטעה הדיעה הקדומה, ושהומואים הם סתם אנשים רגילים.
אחרי היציאה רצוי להמשיך בקשר רגיל עם אותם אנשים, כדי להוכיח להם ששום דבר לא השתנה ושאתה עדיין אותו איש חביב/חכם/מוכשר/אהוב שהם הכירו כל השנים.

רiאיש

New member
כל עוד אתה בארון אתה בכל מקרה מרמה

ובהתחשב בשתי האפשרויות - אנשים שישארו בדעות החשוכות שלהם, או שיטעו לחשוב אותך לאידאליסט - נראה לי שהייתי מעדיף את האפשרות השניה.

כמובן שהפתרון של פורטי הוא הטוב ביותר - פשוט לצאת מהארון.

ובנוגע לחשיפה - תמיד פרסמתי בפייסבוק דברים שקשורים לשוויון זכויות ללהט"ב ולדתיים בפרט. אחרי שיצאתי מהארון בפני כמה חברים הם התחילו להעיר לי שמי שיראה את הפרסומים האלה יחשוד, שאלתי אותם אם הם זוכרים את הפרסומים האלה מלפני שיצאתי מהארון והם הודו שלא.
אם זה לא יהיה הנושא היחידי שתדבר עליו כל הזמן אנשים לא יחשדו.

רני לא מסכים איתך, אם אני בארון זה לא אומר

שאני מרמה, לא לחשוף את עצמי זה לא רמאות. לשחק אותה סטרייט זאת רמאות זה כבר סיפור אחר

וגם אם אני מרמה לפעמים כדי לא לחשוף את עצמי זה עדיין לא נעים לרמות עוד.

גנימדס

New member
זה מעצבן, זה מגעיל, זה פוגע.

יש לאימי חברה שמגיעה מידי פעם,
אשה חרדית (או חושבת שהיא חרדית?) שושמרנית מאד.
ואין לה מושג למה אני לא סובל אותה, ולמה אני מתעלם ממנה בהפגנתיות בכל פעם שאני רואה אותה.

לך תסביר לה למה.

datibalev

New member
זה מזעזע

כשניסית לצאת עם מישהי פעם, מבלי לספר לה על הנטיה, יצא לי ממש במקרה שהיא הביעה את דעתה על העניין...

ככה שהבנתי שהקשר בינינו לו ילך.

הר"ם שלי בישיבה תיכונית העיר משהו בעניין, ככה שלא ממש התחשק לי לעשות איתו שיחה אישית אף פעם, למרות שמאוד הערכתי אותו...

חברותא בישיבה התחיל לדבר הצורה שרציתי פשוט להרביץ לו. כזו התנגדות וחריפות שקשה לתאר...

כל זה נובע מבורות וחוסר קבלת האחר.

יכול להיות שיציאה מהארון הייתה מתקנת את הבעיה במידת מה, אבל כרגע אני לא בשל לכך.

האם יש פיתרון אחר, כנראה שכרגע לא.

בגלל שאני רוצה להתחתן ולא ממש יעזור לי לצאת מהארון כרגע.

אם מישהו כאן מכיר מישהי אשמח לשמוע על כך...

מה שיותר מסתכל

שאותם חוכמולוגים בוודיא לא יודעים אילו עוד חטאים יש עליהם מיתה בידי שמיים...הכל מנהמת לבם

למעלה