פעם שלישית גלידה...

L i l o s h

New member
פעם שלישית גלידה...

אני כבר בפעם השלישית שואלת כאן את אותה שאלה ואין מענה... אנסה שוב...הפעם שאלה אחרת האם יש מכינה לעיצוב בשנקר? אם כן אשמח לקבל פרטים (טלפון וכו) תודה למשיבים

fighter21

New member
על איזה עיצוב את מדברת..?

עיצוב אופנה, עיצוב תעשייתי, עיצוב גרפי.. מה?

L i l o s h

New member
זה לא משנה

בכל תחום של עיצוב זו אותה מכינה שבה לומדים להכין תיק עבודות וכו.. תודה על התגובה!

zamirzamir

New member
תלכי לאכול גלידה בשנקר,

ובהזדמנות זאת תיגשי למזכירות ותשאלי את כל, אבל את כל השאלות. ו, באמא שלך, תעזבי אותנו בשקט.

L i l o s h

New member
לא נראה לי שפניתי אלייך

כששאלתי את השאלה. נראה לי שהתבלבלת בפורום.זה לא פורום מובטלים...

fighter21

New member
חחח.. אהבתי את התגובה שלך

יש לך פלפל, יפה, זה בוודאי יעזור לך להתקבל. בקיצור, לי אישית יצא להיות ביום הפתוח של המכינה לעיצוב ואדריכלות סטודיו B6. הם בין הגדולים, ביחד עם המכינה הבינתחומית לעיצוב ואדריכלות. סטודיו B6 נמצא ברחוב אחד העם ליד שד' רוטשילד בת"א, בבניין עתיק ומיוחד. בין המורים ניתן למצוא לא מעט בוגרי שנקר. הם גם בודקים איתך מה המסלול בעיצוב שהכי יתאים לך (עיצוב תעשייתי, עיצוב פנים, עיצוב גרפי וכו') הבעיה העיקרית היא המחיר, בזמנו שבדקתי (אוק' 2005) זה היה בערך 9,000 ש"ח (!) אם את מוכנה להוציא כזה סכום רק בשביל לעשות תיק עבודות ולהתקבל, אז בבקשה. אני אישית ממליץ יותר על מורה פרטי שיעבוד איתך אחד על אחד על תיק עבודות. ככה ייצא לך תיק עבודות אישי יותר ומותאם יותר בשבילך, ולא משהו שעלול להראות תעשייתי ומוצר של מכינה.. (והבוחנים מזהות זאת!) מורה פרטי לוקח בדרך כלל 120 ש"ח לשעה, אבל מגלל שאת תעבדי איתו אחד על אחד סביר להניח שגם תספיקי יותר מאשר במכינה. חלק מן הפורומים לעיצוב ואדריכלות מנוהלים על ידי מנהלים של מכינות אז אל תצפי לתגובות אובייטיביות לגבי מכינה! תעשי את השיקולים הכספיים בעצמך. ושיהיה נורא בהצלחה!

L i l o s h

New member
תודה לך!

אתה מקסים! אין לי מושג איך להגיע למורה פרטי באיזור שלי למרות שנורא התאים לי מה שכתבת על b6 שהם בודקים איתי מה המסלול בעיצוב שהכי מתאים לי כי זה מה שאני צריכה אבל 9000 ש"ח זה באמת יקר למכינה (למרות שאין לי מושג בכלל כמה עולה פלוס מינוס המכינה הזו ואף אחד לא מוכן למסור מידע בטלפון). חשבתי אולי על המכללה הפתוחה ללימודי עיצוב (נכנסתי לאתר שלהם דרך יורם) או פפריקה שגם עליהם שמעתי טובות אבל הבעיה היא שאין לי זמן ללכת לפגישת ייעוץ.בקיצור אוף!... :) תודה לך !!!!!!

fighter21

New member
אם את רוצה שמות של עוד מכינות

קווים (זה בכלל בחיפה), פפריקה, ARTI, ביטוי, תפנית, פושפין... זאת בנוסף לסטודיו B6 והמכינה הבינתחומית לעיצוב ואדריכלות.. כמו שאתה רואה לא חסר מקומות.. פשוט צריך ללכת לבדוק איפה המקום שהכי כדאי, או שוב פעם לבדוק את אופציית המורה הפרטי שהזכרתי.

למעלה