פעם שישית

keep smiling

New member
פעם שישית ../images/Emo135.gif

פעם שישית שראיתי את טרויה והכל בגלל אורלי הממי *גיהי*

SnoopyElf

New member
אנשותתתתתתתתת..... Help Me!../images/Emo53.gif

כבר שבוע שאני במסע חיפושים אחר שמלה לנשף ולא מוצאת כלום... הבעיה היא שאין לי מושג מה אני רוצה (איזה סגנון, צבע וכאלה...). יש גם תופרת שהציעה לתפור לי עיצוב אישי, אבל אני צריכה להגיד לה מה אני רוצה ולצייר לה... ואני גרועה כאלה דברים! למישהי יש רעיונות??? plz....

KaRiNoOoSH G

New member
../images/Emo26.gifאמממ..

תראי,לי יש תכנון לשנה הבאה,אשתף אותך..
לדעתי זה בין הדברים הכי מחמיאים.. אבל תלוי בחזה האמת..חח
שמלת סטרפלס סגולה..חח כן כן זה הצבע(ניתן לשנות)..
צמודה לכל האורךךך..ולמטה טיפה מתרחבת!!ראיתי כזו ברמת אביב והתאהבתיייי...
מקווה שעזרתי!

שמלה כמו של חנה גור../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני לא מוצאת קישור למה שהיא לבשה, אבל תכנסי ל-www.mymusic.co.il תחפשי את הסולו שלה משבוע שעבר... היתה לה שמלה מדהימה

חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

חברה שלי קראה בפורום כוכב נולד באתר של קוקה קולה (כן, היא מכורה. זה נורא) שאנשים כתבו שקצב טיפל לה בשיניים, והיא מסכנה וכל זה........

ThisIsJustME

New member
אמממ וואו שמלה לנשף ../images/Emo9.gif לדעתי

תחשבי מה את אוהבת יותר שמלות חושפות רגליים, או שמלות עם מחשוף או שנייהם ביחד חחח
ואיזה צבעים את הכי אוהבת ונראים עלייך הכי טוב וככה תתחילי ואז תעצבי לך את הצורה של השמלה כי לדעתי לעצב לעצמך זה הכי טוב כי את יודעת בול מה הכי יחמיא לך ויהיה מתאים....
בהצלחה

../images/Emo39.gif עוד הצעה../images/Emo70.gif

אולי את מכירה את זה כבר אבל יש אתרים כאלה של דוליז שבהם את מלבישה אותם באיזה בגדים שאת רוצה (גוררת את הבגד לגוף ושמה ראש ותכשיטים וכאלה)....אז הנה כמה אתרים ואת יכולה לקחת מזה רעיונות לבגד שאת רוצה...בהצלחה!
באתר הראשון יש אפשרות למעלה לעוד doll makers אז אם את רוצה את יכולה ללחוץ על זה ויהיו לך עוד אפשרויות לבגדים שונים... באתר השלישי יש טור בצד שמאל שנקרא makers ושם את יכולה ללחוץ על סוג (כמו dolls 1) וזה יעלה לך חלון נוסף עם עוד בגדים...

ThisIsJustME

New member
מההההההההה?! פעם שישית!?

וואו איזה טירוף סרט טוב אבל לא עד כ-ד-י כך....

למעלה