אוי ענתי כמה עצוב וכמה שאני מזדהה
פעם רביעית - שלילי
נעלמתי בתקופה האחרונה, חשבתי שאולי אצטרף להצלחה המסחררת כאן בפורום אך לצערי נגזר עלי להמשיך ולבכות על גורלנו המר ולהשלים עם העובדה שאצלנו זה כבר לא ילך...
מצטערת שאיני מוצאת את מקומי יותר בפורום הזה, שרבות ההצלחות בו על הכשלונות . מרגישה שמיציתי את דרכי במסלול הזה. שיהיה לכם רק טוב ענת
אוי ענתי כמה עצוב וכמה שאני מזדהה
איתך- אני נורא עצובה בשבילך חמודה, אם יכולתי לעזור.. ואולי כן ? עוד פעם שלילי ועוד פעם ועוד פעם ועוד..- זה הרבה יותר מידי צער ומכאוב -ןכמה אפשר עוד? אבל למה לקבוע ש"אצלכם זה כבר לא ילך"
היו כאלה שהרו בניסיון החמישי והשישי ..אבל אולי לכם נגמר הכוח והגעתם מבחינתכם לקצה הגבול -כל כך מבינה.ואולי ישנן עוד סיבות האם תוכלי לשתף אותנו קצת יותר ? להסביר? ענתי,אני מקווה שלא לגמרי התייאשתם ושאתם בדרך למסלול אחר לזכות בילד שלכם -מסלול תרומת ביצית אינו הדרך הבלעדית להפוך להורים. עם התרומה שיש לפורום מעורב,כמו שלנו ,שבו יש גם הצלחות ויש הריונות ולידות,וילדים, ושמחה ועליז כאן יותר ומעודד ונותן כוחות,עם זאת נראה שכל אחד יכול להבין את הקושי שבהתחככות ממושכת עם אנשים שיש להם את מה שאת כל כך כמהה ומתאווה לו- ו
|איןלך -זה כמו לנגוע בקצוות חשופים של הכאב. יהיה לי עצוב וחבל לא לראות אותך כאן,תישארי איתנו pppplllleeeaaassee
ענתי הרבה אושר והצלחה בכל