פעם ראשןנה בפורום

סתוה

New member
פעם ראשןנה בפורום

בוקר טוב, גיליתי במקרה את הפורום ואשמח אם מישהו יענה לי. האם יש במסגת הפורום אוסף מתכונים, לצערי ההורים שלי נפטרו וניסיתי מספר פעמים להכין דברים מספר הבישול העיראקי ולא יצא טוב, למשל קציצות אורז עם עוף טחון יצאו לי קשות כאבן. אני מתגעגעת לאוכל הזה וחייבת ללמוד להכין.

אילנית12

New member
מצרפת לך,קישור למתכונים שלי../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה. מטעמים עירקים=אילנית

לאילנית היקרה ../images/Emo141.gif

אני מתנצל שלקח לי זמן עד שעניתי, כי בדיוק העניים שלי יצאו מהמקום, והתחילו להתרוצץ בכל הבית, לקח לי זמן עד שתפסתי אותם, סליחה אני מתנצל. יש לי שאלה לכבודה. האם אני יכול להכין סמבוסק בחומום, אך ורק מקמח מלא, בלי תוספת של קמח לבן, כי את כתבת שם שצריך להוסיף קמח לבן, ואני לא רוצה להוסיף בכלל בכלל קמח לבן כי הרופאה לא מרשה. באהבה ממני,

אילנית12

New member
תשובה לסיח../images/Emo140.gif

אפשר להכין רק מקמח מלא, אבל יהיה קצת קשה לעבד את הבצק. לא ניסיתי עם קמח מלא בלבד, אתה יכול אולי לשים רבע מהכמות של הקמח הלבן,וזאת על מנת שהבצק יהיה מעט אוורירי.

or1013

New member
מא פהמתו למה השייח כתב

שהעיניים שלו יצאו מהמקום
תודה חביב

אילנית12

New member
חחחחחחחחחח,אני גם לא הבנתי,אולי

מהמתכונים? נחכה לסייח,נראה מה הכוונה שלו.

באמת, אך לא הבנתם, הכוונה היא

שבקובץ שאילנית הביאה לנו עם התמונות, היו שם הרבה תמונות של אוכל שהוציאו לי את העיניים מהמקום מרוב חשק לאכול אותם............. הכל בגלל אילנית הזאתי, מכניסה לי כל מיני רעיונות למאכלים. באהבה ממני,

or1013

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo198.gif../images/Emo63.gif../images/Emo209.gif

סתוה

New member
תודה רבה על המתכונים אשמח לנסות

להכין אותם, אני מתה על לוביה.

אליהו 100

New member
נכון ,,, אבל

המנהלת שלחה כמה מתכונים. אני שלחתי כל מתכוני המאכלים העירקיים מ א עד ת ... בתוספת פתגמים של יהודי עירק נפוצים לפתוח את הקישור ולהווכח ,
+

למעלה