פעם ראשונה.

WinterSwan

New member
פעם ראשונה.

היו לי הרבה תופעות של שיתוק שינה... והחלומות לפני השיתוק היו תמיד סיוטים. בכל מקרה, לפני כמה ימים, חלמתי איזשהו סיוט... ולקראת הבוקר.. חלמתי מין חלום "משני" כזה.. שבו אמא שלי מצלצלת אלי ואומרת לי "נו, מה יהיה איתך??"... בכעס. ואני שואלת אותה "מה קרה?..." היא עונה לי "קיבלתי מכתב בדואר שאת לא נכנסת לשיעורי מתמתיקה בבית הספר, את רוצה להסביר לי במה מדובר?..." ואני מרגישה לחץ בחלום כי אני יודעת עד כמה שאמא שלי כועסת על משהו שאני מסתירה שקשור בבית הספר ואחר כך זה מתגלה. -- לאחר מכן אני קמה [זה כבר לא חלום], מסתדרת לבית ספר ואז אני מקבלת צלצול מאמא שלי... אנחנו מדברות, ובסוף השיחה היא נזכרת להזכיר לי שהיא קיבלה מכתב מבית הספר שאני לא נכנסת כבר המון זמן לשיעורי מתמתיקה... אמרתי לה שאני אחזור אליה כי פשוט הייתי בהלם. עכשיו, אני יודעת שזה נשמע מצחיק.. "מה? מתמתיקה? בית ספר?.." טוב, אז אני לא שום טרולית שבאה לשגע אותכם, אין לי שום אינטרס לשקר. זה קרה לי וזה נורא בלבל אותי, ובעיקר, הפתיע. איך זה יכול להיות שאני צופה בחלום את זה שעוד לא קרה בכלל?... איך המוח שלי יודע את מה שיקרה?... חוש שישי?... אני לא יודעת. אני רק רוצה הסבר לתופעה. אני עוד הייתי מוכנה לסבול את השיתוק שינה שהיה לי, שלפעמים אפילו היה נורא מפחיד אותי. אבל לחלום משהו שמתגשם?... אני אשמח להסברים, כי נושא זה נורא מעניין אותי.

mikko100

New member
צירוף מקרים

זה כנראה בגלל שאת לא נכנסת לשיעורים ואמרת שאת יודעת שאמא לשך כועסת שאת מסתירה ממנה דברים זה חילחל לתת מודע והגיע לחלום הטלפון למחרת זה צירוף מקרים =]

amit469

New member
באמת צירןף מקרים....

את כנראה באמת לא נכנסת לשיעורי מטמטיקה ובגלל זה את מרגישה לא נוח (לכיוון של פחד) ולא רוצה שיגלו וזה מטריד אותך ביוםיום .. ובגלל זה , זה נכנס לחלום שלך .. זה דבר שקורה לי המון .. אני בזמן האחרון בלחץ לא נורמלי :S היום לא הכנתי שיעורים ב2 מקצועות כי פשוט אין לי כוח .. אני משלים עם זה .. אם לא הייתי אז זה היה לוחץ עלי להכין וכ"ו ובסוף זה היה נכנס לחלום .. אותו דבר עם כל דבר שמטריד במשך היום .

Bluescale

New member
כל דבר בחיים

זה צירוף מקרים וגם זה אבל הצירוף מקרים הזה נקרא חלומות נבואה... :)

Roy1232

New member
משהו שהרג אותי בשרשור הזה

גאדמט, כותבים מתמטיקה.

EndOfAllHopes

New member
שלושה סוגי חלומות

מאמר שמצאתי על הנושא - גם אם אתם לא מאמינים תסכימו שזה מעניין :) ההודעה הראשונה כאן: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=12745/6&session=FFFF

silverhawk

New member
אהלן

ברוכה הבאה לפורום! תראי, הייתי שמח להגיד לך שזה היה חלום נבואי ושחזית את העתיד (בינינו, מי לא היה רוצה לעשות את זה?), אבל לצערי אינני מאמין בכך. לדעתי מדובר בסך הכל בצירוף מקרים מבחינת התזמון, וכפי שכבר כתבו כאן לפני, סביר להניח שידעת באופן לא מודע שמשהו עומד לקרות. עם זאת, אנשים שמאמינים בחלומות נבואיים יחלקו עלי, וגם זה לגיטימי. :)

למעלה