פעם ראשונה

BlackJack1

New member
פעם ראשונה

שאני מקבל גימלים
ביום שישי הסתובבתי על הרציף ועיקמתי את הרגל,בקטנה ככה.. אחרי שהרגשתי כאבים מטורפים הורדתי את הנעל והרגל הייתה נפוחה. קראתי לחובש הספינתי שאמר שהוא לא רוצה לקבוע אבל אולי זה נקע.. משם למרפאה,הרופא אמר שזה "מתיחה בגיד" לצאת לכמה ימים גימלים ולנוח. חזרתי הביתה נחתי עד אתמול בתקווה שזה יחלים אבל הכאבים החריפו והרגל נשארה נפוחה,אז נסעתי למיון,שם עשו לי צילום וקבעו שמדובר בשבר בעצם של הכף רגל.. עכשיו אני בבית עד יום ראשון ולכו תדעו כמה זמן זה ייקח את היומהולדת שלי ביליתי בטיפול ברגל לצערי אתמול אבל לא נורא עדיף מאשר בעמדת שמירה כמו בשנה שעברה.. בקיצור בזמן הקרוב אני אציק לכם פה קצת ככה שתתחילו להתרגל

oshiko

New member
רפואה שלמה למקרה רגל. תציק בכיף ...

נחמד לשמוע ממך בנסיבות יותר שמחות, למרות שהמקרה רגל לא סימפטי.

יש מקומות בהם

כשרוצים להגיד למישהוא בהצלחה , אומרים לו "שבור רגל" אז אולי מסתמנת לך תקופה יותר טובה? ומזל טוב ליום ההולדת!

הי בלק ג'ק, תרגיש טוב ותחלים מהר,

ובינתיים, תנוח עדכ כמה שאפשר. נקווה שהכאבים יחלפו מהר. וכמו שכתבה לך אמא של נמ: יום הולדת שמח

היי מזל טוב

ברייק אלג= מזל טוב wellcome to the club י ש אקס בוקס? זה מה שהבן שלי עושה כבר חודש בבית עם שבר בקרסול.

oshiko

New member
כבר ענו על זה למעלה ...

ראי את ההודעה של אמא של נמ, ותרגמי לאנגלית

oshiko

New member
אף פעם לא הבנתי

למה שבירת רגל זה סימן להצלחה. שהאנגלים יסבירו לי.

the gypsy

New member
עד כמה שאני יודעת, אומרים "שבור רגל

במקום "בהצלחה", כדי לא לעשות עין רעה...

שאלו יהיו הצרות שלך../images/Emo140.gif

החלמה מהירה ושתבריא עד יום ההולדת. אז יש גימלים ? תשתדל לנצל את הימים למנוחה וגם לבילויים.(אבל בלי שישמעו המפקדים) . אתה מוזמן לנדנד בכל יום ובכל שעה. סוף סוף מישהו שומר עלינו מקרוב.

שויו

New member
בלקג'ק, מזל טוב ליומולדת ../images/Emo65.gif

החלמה מהירה לרגל שלך בינתיים, נצל את הפנאי, תנוח, תתפנק וכו וכו' עד 120 שנות בריאות

למעלה