פעם ראשונה.

dr james

New member
פעם ראשונה.

שלום אני די חדש בפורום וזה. בקיצור קיבלתי דיסק של פינק פלויד בבומבי פסיכודלי לחלוטין והיתי רוצה לשמוע על עוד להקות פסיכודליות אם יש לכם משהוא מומלץ לשמיעה אז תגיבו. ובבקשה כולם מקירים את גונג וקינג קרימסון אני שואל על פחות מוקרים.

בבומבי???

אתה בטח מדבר על בינק פלויד, זאת להקה אחרת. כי פינק פלויד דווקא הופיעו בפומפיי. חוץ מזה : מכירים, מוכרים, פסיכדליה וגם נהוג לכתוב (ולבטא) קרימזון. זהו, אחרי הנקרופיליה שעשית באליעזר בן יהודה אפשר להמליץ לך על : בטא בנד, לאב, גרייטפול דד,הדורז, ביטלס (החל מריבולבר והלאה ובעיקר באלבום הלבן), והמלצה אישית שלי בעיקר על קוויקסילבר מסנג'ר סרוויס המשובחים.

FunkyMonk

New member
כותבים קינג קרימסון

מבטאים עם ז' כאילו. כמו שכותבים Crimson עם S אבל מבטאים ז'.

JohnPaul

New member
לא...

כשכותבים אנגלית באותיות עבריות, כותבים פונטית ולא תעתיק של אותיות. זה כמו שלא תכתוב Zappa זאפפא (למרות שיש כאלה שכן כותבים, אבל זה לא נכון), או Laugh לאוגה, נכון?

FunkyMonk

New member
מה זה קשור?

גם כותבים פלסמה ומבטאים עם ז'. כותבים פיסיקה ומבטאים ז'. כותבים מוסיקה ומבטאים עם ז'. אלו הכל נגזרות של האנגלית.

epitaph

New member
אם כבר הזכרת יפנים ופסיכדלים...

אז שווה לבדוק גם את Flower Travellin Band, אני ממליץ לבדוק את האלבום Satori. וגם יש עליהם ערך בוויקיפדיה.

dpascal2

New member
Ghost ענקים

מוסיקת עם יפנית, פסיכדליה, מלודיות מצוינות, המון רגש. Lamarabirabi אחד מהעשיריה הפותחת שלי.

למעלה