פעם ראשונה...

פעם ראשונה...

החלטתי להכנס לפורום...כבר מלא זמן אני קוראת ולא כותבת, מנסה לא לחשוב על זה שאני שמנה... אני לא חייה באשליות, אני שמנה, אני יפה... לפחות אני חושבת... אהבה אין לי בחיים עדיין...לצערי לפעמים אפילו את האהבה שלי לעצמי אני נוטה לאבד. מחפשת קשר,מישהו שיאהב,יחזר יאהב, שיכסה על מה שחסר לי מעצמי... מנסה להרזות אבל לא מצליחה, אבל באמת באמת מנסה ופשוט לא הולך. אולי כדאי שאקבל את עצמי כבר? שמנה ויפה?! ההיתכן?!

קודם כל ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

דבר שני שמאוד הייתי רוצה להגיד לך הוא שאסור לך לפתח תלות באדם שיאהב אותך, עלייך לאהוב את עצמך לפני שאת מחפשת אדם שיאהב בך את מה שאת לא אוהבת בעצמך כי זה לא יקרה לעולם, אנשים לא אוהבים לאהוב אדם שלא אוהב את עצמו, יתכן שאדם כן יתקרב אלייך אבל ברגע שיגלה את חוסר האהבה שלך כלפי עצמך תדלק אצלו נורה אדומה והוא יחשוב פעמיים אם ללכת על זה... וחבל! אף אדם שיאהב אותך לא יוכל לגרום לך לאהוב את עצמך, אולי הוא יכול להחמיא פתאום על דברים שיראה לך מוזר שיש מישהו שבכלל אוהב אותם בך, אבל זה עדיין לא מה שיגרום לך לאהוב את עצמך, העבודה הזאת היא עצמית ואישית, אל תצפי מאף אדם בעולם שיגרום לך לאהוב את עצמך. אם תיהיי תלויה באהבתו של אדם אחר, ברגע שהוא ילך במידה וילך... את תשובי לא לאהוב את מה שלא אהבת בך קודם אף יותר, פתאום הכל יראה לך שחור בחיים ותגיעי למצב של שנאה עצמית. האהבה אל עצמך צריכה לבוא מתוכך, מעבודה עצמית קשה, אבל שווה... ולאחר מכן כשתפגיני זאת כלפי חוץ את תראי כמה שהגישה של העולם תשתנה כלפייך, חברי הפורום יכולים לספר לך על זה בלי סוף, הכל עניין של שינוי גישה אל עצמך ואז באה גם שינוי גישתה של הסביבה כלפייך... טייק איט איזי... בהצלחה!

תשארי איתנו כאן בפורום...

תגיעי למפגשים... תשתפשפי ולאט לאט זה יקרה... זה קרה לכולם כאן. שיהיה המון בהצלחה!

solee

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וכן יכולות להיות שמנות יפות. תסתכלי במראה.
איזבלה. (גם אני שמנה יפה)

rotemotek1988

New member
רבע?! הנה אני החצי שלך חיחיח../images/Emo210.gif

ברוכה הבאה זה בית מושלם להיות בו!!
חיחיחי

דריה27

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מילה של אפרתוש המאמוש בהצלחה דריה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כבר אמרו את כל מה שיש להגיד אז אני מחזקת את החברות פה תהיי שלמה עם עצמך בלי צורך הוכחה לאף אחד או מאף אחד שיהיה בהצלחה

הוו הנה התאומה שליייייייי

רויטללללללללללללללללללללללל המון ברוכה הבאה. מי שטען שאנחנו דומות טעה בגדול והודה בטעות! שתהיה לך השתלבות נעימה:) ~לינע~

תודה על קבלת הפנים...

מקווה שזה יבוא לי.. אתם יודעים....האהבה העצמית..שנאי אחשוב שאני יפה... בלעעכס..תודיעו לרותם שתודיע לי מתי יש מפגשים .. אניב עייתית עם זה, חיילת בלעע... רתתתתתם...יא את פה! לין? אנחנו לא דומות....אבל שנינו שמנות...אז זה יכול להתעטות חחח וואלקם טו מי!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

רויטל יקרה, אנו שמחים שנכנסת אלינו ומאחלים לך המשך שהות מהנה בחברתנו. לגבי שאלתך, זה מאוד יתכן שיש שמנה ויפה---->עובדה!!!
ברגע שתאמיני בעצמך ותראי טוב וגם תחשבי טוב הכל יבוא איתו: ביטחון, אמונה והגשמה עצמית ואפילו אהבה. מאחלת לך שהכל יבוא לך לטובה ושיהיה לך רק דברים משמחים בחיים. ושוב, ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

האממ...אני!

הנה כמה תמונות שלי להתרשמות... מה אומרים? אומרות.. אולי עיצות לשיפור מראה החיצוני שלי... בנות-באהבה לא בשנאה:)

היופי בעיני המתבונן.

יש לנו גלריה ניפלאה את מוזמנת להעלות את התמונות
תשתתפי אינו בשרשורים נשמח לשמוע את דעתך.

ברוכה הבאה לפורום!

רק את יודעת מה טוב לך באמת , חישבי עם עצמך מה הן הסיבות בגללן את רוצה לרזות, אם תגיעי למסקנה שאת מעוניינת לרזות בעיקר בשביל אחרים, רצוי שראשית תלמדי להבין מה טוב לך ומה את רוצה.

למעלה