פעם ראשונה

מושMוש

New member
פעם ראשונה

חברה אני צריך עזרה... אתמול היתה אמורה להיות הפעם הראשונה אבל מה שקרה הוא שלא הצלחתי להכניס אותו פנימה.
(אל תצחקו...) לה זו לא היתה הפעם הראשונה אבל היא גם לא בעלת ניסיון גדול. השאלה מה עושים? שהכנסתי אותו הוא כאילו "נתקע" ולא נכנס פנימה ואז גם ירדה הזקפה בגלל זה וכשהיא ניסתה להכניס אותו זה פשוט לא ניכנס. כאילו הזין נכנס טיפה ומשם לא הצליח להכנס ל"מסלולו"... ניסינו כמה פעמים וכשזה לא נכנס עזבנו את זה אבל אותי זה מאוד מטריד! כמו שכתבתי אין לי ניסיון קודם ואני לא יודע למה להשוות אבל האם הבעיה מוכרת לכם או שרק אני נתקלתי בה ומה אתם מייעצים לי לעשות? בבקשה תעזרו...

תנסו שוב

ותדאג שממש יעמוד לך ותדאג שהיא תהיה ממש רטובה ותפסיק לחשוב על זה ולדאוג כל כך הרבה פשוט תזרום כי תכלס, רק הלחץ והמחשבות זה מה שהורס

dvr38

New member
נסה קצת לשמן את שלך, קרמים וכו',

קצת משחק מקדים לחמם את הענינים גם אצלה זה יכול לעזור, אבל צריך שתהיה לך זיקפה חזקה , אל תתבאס , נסה שוב. בהצלחה ותיהנה.

53RJ0

New member
../images/Emo22.gifנסה קודם אצבע

תראה שאין מכשולים בדרך ושלא טעיתה בחור

חופ שיה

New member
כי החומרים האלו

מזיקים לנרתיק, יש חומרים שמיועדים לשימוש בעת קיום יחסי מין והם על בסיס מים ואינם מכילים חומרים מזיקים. חוץ מזה מה רע ברוק שלך/שלה? לפעמים זה יכול להיות מספיק ומספק.

מושMוש

New member
../images/Emo32.gifהאמת

שהטעם למטה לא משו בכלל..אני לא יודע אם זה רק אצלה או אצל כולן אבל אולי זה קצת מקשה על העניין
(האמת קצת מלוח לי
)

חופ שיה

New member
אז אתה מעדיף טעם של בושם

על הלשון שלך ? אולי היא צריכה לראות רופא נשים כדי לשלול שאין לה פטריה או דלקת כזו או אחרת ? בכל אופן אם הכל תקין אצלה, תשתמש בהרבה רוק (לא יותר מידי כדי שהיא תצליח להרגיש את הלשון שלך על הדגדגן שלה ובכלל) זה מטשטש את המליחות (שקיימת גם אצלי לפעמים), רצוי שלא תבלע (לפחות לא בהתחלה כשחומציות הנרתיק חזקה), יש חומרי סיכה מתקתקים שיכולים גם לתת לך פתרון. נרתיק לא אמור להיות מסריח ,אני יכולה להבין שמגע ראשוני עם נרתיק בסקס אוראלי יכול להיות חמוץ ביותר אבל לאחר פעילות ולאחר אורגזמה , לרוב הברטולין(חומרי סיכה טיבעיים של נשים) משנה את מרקמו (לטוב ולרע) ואת ריחו (בד"כ לטובה)

פעם ראשונה שאני שומעת

שמלוח אצל נשים..... חשבתי שזה רק אצל הגברים....אצלי החבר טוען שזה מתוק וטעים והוא נהנה מזה..... אבל אני יותר (-;

אז תשתמש בג'יל מתלקלק!

יש מבחר עצום של טעמים - וניל, תות, פטל, ענבים, פסיפלורה, מנטה וכו'. בטוחני שתמצא משהו שיהיה לך טעים.

חופ שיה

New member
לנסות שוב

ולא למוטט את עולמך רק בגלל שלא הצלחת לחדור בפעם הראשונה. לנסות שוב רק כאשר הזיקפה עומדת לתפארת, אם זה לא קורה בגלל אי אילו סיבות , אל תתעקש , תעברו לעשות דברים אחרים שקשורים במגע שביניכם.

מושMוש

New member
אבל זה קורה גם לאחרים או שזה די

נדיר ואז יכול להיות שיש איזשהיא בעיה אצלי?

חופ שיה

New member
זה קורה להרבה אנשים

במגע המיני הראשוני שלהם, גם נשים מתרגשות ונלחצות ההבדל היחיד הוא שאין להם סממן חיצוני שמראה על כך באופן מיידי. נשים לחוצות ומתרגשות נוטות לכווץ את נרתיקן באופן לא מודע וזה מאוד מאוד מקשה על החדירה , יכול להיות שגם בת זוגתך לחוצה והשילוב של ההתרגשות והלחץ של שניכם גרם לאקט המיני הראשוני בניכם להראות כך. סבלנות, גם אתם יכולים, רק צריך להרגע לנשום עמוק ולחשוב באופטימיות.:)

orsher

New member
נסה שוב. אל תדאג ושדר לה את אי

הדאגה שלה. תגדיל לעשות ותדאג שהיא תהיה רגועה מאוד ואפילו חרמנית. אז הוא יכנס ויחליק מעצמו למקום.
בהצלחה

prodigy45

New member
אואה!...כמה שאני מבינה את המצב הזה

הייתה לי אותה בעיה בהתחלה... והפתרון הוא הרבה סבלנות, תשתמשו בחומר סיכה,תעריכו את הפורפליי ותחשבו על הכיף שיש לכם עכשיו ולא על המטרה הסופית... לא בטוח שתצליחו בפעם אחת, אבל כל פעם קצת זאת גם התקדמות... אין לך מה לדאוג..זה קורה.. בהצלחה

למעלה