פעם ראשונה?

ArieP20

New member
פעם ראשונה?

שלום לכולם! אני לא כותב פה הרבה, אבל הפעם צצה לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן... איך עושה גבר שרוצה לשכב בפעם הראשונה, אבל הוא מתפדח להגיד את זה לבחורות? למה זה כל כך מפריע? אולי זה לא לבנות... את זה גם אני רוצה לדעת. לא יודע אם ניסחתי את השאלה כמו שצריך וכמו שחשבתי עליה אבל מקווה שתענו בכנות. תודה מראש, אריה.

אם קראתי אותך נכון...

אתה רוצה להיכנס עם מישהי למיטה, לא משנה מי, העיקר כבר להפטר מה"מועקה" של הבתולים? אז חפש בדפים האחוריים של עיתוני הסופ"ש, איזו "סטודנטית שמארחת בביתה". אחרת, אני ממליץ לך לחפש מישהי שנחמדה בעיניך ולצאת איתה פעם פעמיים, להתנשק בלהט בסוף הדייט ולתת לה מחמאות, ולראות לאיפה זה יוביל. אם אתה חושב שזה שונה אם אתה עם נסיון או לא, אתה טועה. אתה מצפה לתשובה יותר מפורטת? אולי חוקים "תעשה א ב ג והיא שלך"? שכח מזה. אמנם כל הבנים אותו הדבר, מחפשים "לזיין כבר", אבל בנות זה דבר מוזר כזה שכל אחת אחרת וזה לא בא עם ספר הוראות בדוקות וקבועות. ומצטער אם פירשת לא נכון את הטון שבתשובה שלי. המטרה היא לא לזלזל בך, פשוט התאמתי את הניסוח לטון שאצלך בשאלה...

ArieP20

New member
סבבה

דבר ראשון, תודה לך על הכנות שבתשובה. דבר שני, ישנה מועקה אבל אני לא רוצה להיכנס עם כל אחת... אולי זה היה נראה ככה ממה שכתבתי, אבל לא. השאלה שלי היא בעצם, איך בנות מנוסות/לא מנוסות מסתכלות על זה שאני בתול? האם יש לזה השפעה כלשהי? אריה.

השאלה זה לא אם אתה בתול,

השאלה היא כמה אתה מתנהג לחוץ. התנהגות לחוצה מלחיצה. בינתיים, תקרא איך לרדת לבחורה (יש כתבות כאן ובמקומות אחרים, חפש בגוגל), ואיפה לגעת שיעשה לה נעים. סקס זה לא רק "להכניס ולהוציא". ואל תשכח שגם בנות הן בני אדם ובנות לא מנוסות ירגישו לחוצות לפחות כמוך. תמצא מישהיא שאתה מרגיש איתה בטוח ומצליח לתת לה הרגשת ביטחון. זו התחלה מבטיחה.

למה סרקזם בדיוק?

שכל ישר, לב פתוח והקשבה. מה כבר צריך בשביל ליצור אינטראקציה עם העולם? נגיד אני רומנטיקן, אבל מאיפה החלטת שאני "רב שגל"? ממש לא (למרות שיש תקופות שאני מצטער שלא
)

למעלה