פעם ראשונה

ruzzO

New member
פעם ראשונה

שאני מעלה כאן משהו.. זה נסיון ראשון בתוכנה שנקראתArtrage ביקורת תתקבל בשמחה.. מי שלא מכיר- אין ליירים אין אפקטים ויש רק undo אחד, מה שמכריח אותך לצייר כמעט כמו בחיים האמיתיים.

pillit

New member
בקטן

זה נראה יותר טוב. כמו ציור על עץ. מזכיר ציורים מחסמבה של פעם...

התוצאה הסופית מעניינת מבחינה טכנית

יש משהו מאוד אותנטי בכיווני המריחה של הצבע והמרקם שלו. אבל לעומת זאת יש הבדלי חדות או חומר בקווים הכהים, במיוחד של אלה שבשיער. מרתק ומפתיע הרעיון של כלי הפועל על הצבת גבולות ומגבלות בהתרסה לשאר המתחרים הבונים עוד ועוד פיצ'רים ואפשרויות במטרה לשרת את המשתמש.

saarshai

New member
אבחנה מבריקה...

תוכנות מסויימות מערימות קשיים בכוונה, כדי ליצור אותנטיות, וכדי לטשטש את מעורבות המחשב בתהליך. אני בעצמי חסיד של תוכנות כאלה, שלמשל מגבילות את כמות הצבע על המכחול, כדי ליצור משיכות יותר ריאליסטיות. אלא שבאותו זמן גם אוהד נלהב של אפליקציות וקטוריות שמאפשרות תימרון נוח יותר של אותן משיכות, כמו שינוי קימור, צבע וכיוצא. רק אפשרות ה-UNDO היא זינוק אדיר לכל מי שמתעסק באומנות האיור, משהו שהיה טרחה גדולה לתקן בחומרים ממשיים. אז נכון שאין את ההתעסקות הרומנטית בחומרים עצמם, אבל יש ייתרונות גדולים לאין שיעור. בהצלחה לכולם, ונעימאוד להכיר (שמי סער שי, אני חדש בפורום, ואני מאייר ממוחשב... להודות בהתמכרות זה חצי מתהליך ההחלמה, לא?)

ברוך הבא גם אתה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

(מצטער על העיכוב) נוכל לראות עבודות או לפחות לשמוע עוד עליך?

Jobriath

New member
יש UNDO בלתי מוגבל :)

CTRL+Z כמה שתחפוץ... אני גם משתמש בתוכנה הזאת..

למעלה