פעם ראשונה

ronitr11

New member
פעם ראשונה

שוכבת על הגב פושקת רגליים רחב אתה כורע ברך מולי ומנשק קלות את רגלי מעג ידך רך ועדין מלמטה מתוח הסדין נעמד זקוף ומוכן עבורי אתה מתנהג ממש אבירי אלי מתקרב בפסיעות קטנות בוא ואתן לך הרבה מתנות השדיים שלי לפניך מונחים הפטמות שלי זה כלכך טעים את הלשון מנגב ועם הגו מזדקף אומר לי בואי נעשה יחד כיף איברך מתקרב אל מנהרת האור אתה נכנס אין דרך חזור בתנועות עדינות אתה אלי חודר זו פעם ראשונה שלי אל תוותר אני משותקת מהפחד והכאב לא כך חשבתי כשאשכב עם דייב אתה מתחשב ואת הקרום מבקע לאט ובזהירות אתה מתפקע במורד ירכיי מרגישה את הנוזל נעים מאוד שמי הוא בל ההרגשה מדהימה אני כבר לא בתולה מעכשיו אהפוך להיות שרלילה חיכיתי לרגע כ - 19 שנים לא ידעתי שככה זה עם בנים בואו אלי בהמונים "..בואו בואו בואו בנים תגמרו לי בפנים.."

שרית 114

New member
ואווווווווווווווווו

מדהים, את יודעת יש בזה במה שכתבת משהו שכל כך מתחבר אליי מצטערת חייבת להתוודות אומנם רשמת את זה דיי רך אבל גרמת לי לבכות.

bugbuster

New member
רגעעעעעעעעעע

רונית! "בואו בנים תיגמרו לי בפנים."
זו לא יכולה להיות טעות. ואם היא כזו אז אנחנו בבעיה, כי ישנן זכויות יוצרים.
למה ברור לי שיודעת שלקוח מדבר ענק. החמישיה הקמרית. המחאה החריפה ביותר שראיתי לטקסי הקורבן. ספרי לנו!

ronitr11

New member
הבהרה

למען הסר ספק ולמען ההגינות וזכויות היוצרים השורה "..בואו בנים תגמרו לי בפנים.." לקוחה מהסדרה החמישיה הקאמרית.

הרבה הרבה הרבה זמן חיכיתי לרגע זה

עד שבאת ואמרת לי "בוא אהובי , בוא ואהבני" ואני חיכיתי כל כך , אבל עדיין מסוגל להתאפק ולקסום לך את הראשונה. השדיים שלך מונחות לפני הפטמות כה טעימות אבל הפעם יש דובדבן בקצה המנהרה טועם את הדובדבן הנחבא לו בין שפתיים טועם ומכין את הבאות חודר אליך בעדינות , יודע עד כמה קשה הפעם הראשונה. מרגיש את המחסום עוצר ואז מבתק. ועכשיו הטבעתי בך את חותמי ומכאן עד חופשיה לענוגי השרלולים.

למעלה