פעם ראשונה

EmGee

New member
אני הראשון שמגיב על זה? לא יכול

להיות.... סאבלימינל זה מישהו אחד, זה הוא לא הם

Blood

New member
למה יש לי הרגשה שמישהו החליט

להציק לנו ולכתוב הודעות בשם מישהי חמודה וסקרנית כמו abaddon??

AbaddoN

New member
כאילו... :))))

:))) חחחח.....אני לא יודעת מה איתך, אבל כל החברות שלי מחשיבות אותי לבת :)) טוב...גם אני חושבת שאני בת...המ....אין לי *** סליחה על הביטוי :))) כלומר אתה מבין :) אתה יכול לשאול את סיגי ועדי בנוגע לזה :)...הן בפורום הזה גם :) למה מי חשבת שאני?

DJ JuVi

New member
שמעת סאבלימינל?

עכשיו תקני סאבלימינל. ויש עוד הרבה יותר מעבר לסאבלימינל בהיפ הופ הישראלי ואני מתפלא שעדי לא סיפרה לך. הפורום הזה לא נחמד, תלוי למי, ואת עוד תסתדרי. תהני.

AbaddoN

New member
אתה מכיר את עדי? :)

כן היא סיפרה לי על כמה...הדג נחש או משהו כזה...עדיין לא הספקתי לשמוע אותם... תודה! :)) סיפרו לי שהאנשים פה לפעמים אוהבים להציק לאנשים אחרים...לי עדיין זה לא קרה...:))

hyper active

New member
../images/Emo6.gifחחח חמודה!!!!!

חח אל תבהלי ממה שאומרים לך את תסתדרי אני אדבר איתך בביצפר

Grand Master G

New member
עזבי ת´פורום הזה, כולם פה

חארות, אין לי מושג למה אני נכנס לפה בכלל...

Mc Bang

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין מילים ההודעה מדברת בשם עצמה...

Miss Craze

New member
אמממממ

למה במקום להגיד ברוכה הבאה ולאט לאט היא תיכנס לעניינים..תכיר עוד אומנים..אתם נותנים לה חרא של הרגשה? היא התחילה לשמוע מוזיקה שחורה לאחרונה והיא רוצה לדעת יותר, לשמוע יותר, לפתח דעות ולהכיר אנשים.... חחחח נראה לי עכשיו תברח...המטרה שלכם זה לסלק אנשים מהפורום או משהו?

AbaddoN

New member
סיג?

תודה!!! :))) אבל זה בסדר...עדיין לא ראיתי שמישהו ניסה להבריח אותי....למרות שלא הבנתי פה כמה משפטים....טוב אני עוד יסתגל לסביבה :))))

da^Lord

New member
ברוכה הבאה

וטוב שאת מתה על כל הדברים ששמעת, אבל תזהרי מסאב.. אם ישמע שהורדת באמת תהיי מתה בסוף.
טוב לראות שמישהו כאן במצב רוח טוב.. אוהב את כולם, תשארי קצת אולי תאהבי עוד כמה דברים ויהיו לך עוד סיבות למות.
אגב, כבר ענו לך. אבל בכל זאת- עסק שחור זאת תכנית רדיו בה משמיעים מוזיקה שחורה ובאים אומנים צעירים עושים פריסטייל מידי פעם, את יכולה להוריד פריסטיילים מהתכנית באגף הקישורים למעלה.. ויש גם היפ-הופ ישראלי של צעירים מפה ומשם שאת יכולה להוריד ולמות.. אגב אצלינו בעסק חושבים תמיד חיובי , ולכן במקום להגיד "מתה על סאב" יש להגיד "חיה על סאב". במקום להגיד "אני חולה על הצל" יש להגיד "אני בריאה על הצל".. וכו´.. לחשוב חיובית. את נשמעת עליזה, תשמרי על החיוך כשאת פה בפורום.. אם לא תדעי לקבל הכל בהומור יהיה לך קשה כאן. בהצלחה.

AbaddoN

New member
"חיה עליך!!!!!" :))))

חחחחחחח.....תודה!!! :)))...אומרים לי שיש לי חיוך יפה...אז אני מנצלת אותו לכמה דברים חשובים :))).....חולה... סליחה....בריאה עליך!!! :)) תודה על המידה!!:)) ב´קיצר, תודה על הכל ! :)))

Mc Bangi

New member
פאק....יותר מדי עליזה

אמרנו חיוך ... לא חיוכים את כבר מתחילה להיראות טיפשית

למעלה