עד הקצה ומעבר לו
New member
פעם ראשונה
התשוקה והתאווה וסיפוק היצרים, הם אלה ששלטו באותם רגעים.
"בואי עליי", הוא ביקש ומשך אותי מעליו.
ישוב על הכורסא ואני מעליו. מחדירה את הזין הזקור לתוך הכוס הרטוב והחם.
מתנדנדת מעליו. הוא תופס את מותניי ועוזר לי להתמקם ולהתנדנד.
הידיים שלי אוחזות בספה ומחזקות יציבות.
אני דוהרת מעליו. לא באיטיות. לא בזהירות. מתנועעת מעליו בכל הכח שלי.
הפנים שלו טמונים בין השדיים, מתחפר ברווח ביניהם, מוציא לשון ומלקק אותם בזה אחר זה.
הידיים שלו מפליקות על הישבן. בכל פעם שהאגן שלי נוחת על שלו, כף היד שלו נוחתת על פלח הישבן.
כל ספאנק כזה מגביר את הטירוף שאוחז בי.
כל צליל של מגע העור בעור מביא אותי גבוה יותר, רחוק יותר.
הכוס שלי משתפשף על עורו, הזין שלו עמוק בתוכי.
הלשון שלו משחקת בין השדיים והראש שלי מתקרב לשלו, מלקקת את אזנו, מנסה ללחוש בתוכה, מלקקת את לחיו.
האקסטזה בשיאה, אין מחשבה, מקפצת מעליו בדהירה אינסופית. הוא עוזר ומרים את האגן ביחד איתי, בקצב שלי, אוחז בי ותומך. מפליק ומנשק.
הכוס משתפשף עליו, לראשונה, הוא לא צריך תוספת, הוא משתפשף ומקבל את מבוקשו בכל תזוזה שלנו, עד שבכל הגוף עובר רטט, המגיע לאט לאט, עובר לאורך כולי... מתכופפת לעבר אוזנו.
"רוצה לשמוע משהו?" הוא מהנהן ואני לוחשת לו באוזן:
זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שהצלחתי לגמור ככה".
מסיימת לומר את דבריי ובמקום להרגע, הקצב מממשיך ומתגבר, שוב ושוב, עולה ויורדת מעל הזין שלו, שחודר ויוצא וחודר ויוצא, מהכוס פנימה, עד לפתח. הלוך ושוב. משפשף היטב את הדגדגן הבולט. האחיזה שלי בו מתחזקת, הספאנקים שלו חוזרים אל הישבן, האור שבקצה מתחיל לנצנץ. שוב. הזרם הזה חוזר, מרטיט את הגוף מקצות האצבעות, עובר דרך הכוס ומגיע היישר למוח...
שוב, מתכופפת לעבר אוזנו.
"אתה רוצה לשמוע עוד משהו?" וכבר לא מחכה לתגובה.
"זו פעם ראשונה בחיים שלי שהצלחתי לגמור ככה פעמיים רצוף".
התשוקה והתאווה וסיפוק היצרים, הם אלה ששלטו באותם רגעים.
"בואי עליי", הוא ביקש ומשך אותי מעליו.
ישוב על הכורסא ואני מעליו. מחדירה את הזין הזקור לתוך הכוס הרטוב והחם.
מתנדנדת מעליו. הוא תופס את מותניי ועוזר לי להתמקם ולהתנדנד.
הידיים שלי אוחזות בספה ומחזקות יציבות.
אני דוהרת מעליו. לא באיטיות. לא בזהירות. מתנועעת מעליו בכל הכח שלי.
הפנים שלו טמונים בין השדיים, מתחפר ברווח ביניהם, מוציא לשון ומלקק אותם בזה אחר זה.
הידיים שלו מפליקות על הישבן. בכל פעם שהאגן שלי נוחת על שלו, כף היד שלו נוחתת על פלח הישבן.
כל ספאנק כזה מגביר את הטירוף שאוחז בי.
כל צליל של מגע העור בעור מביא אותי גבוה יותר, רחוק יותר.
הכוס שלי משתפשף על עורו, הזין שלו עמוק בתוכי.
הלשון שלו משחקת בין השדיים והראש שלי מתקרב לשלו, מלקקת את אזנו, מנסה ללחוש בתוכה, מלקקת את לחיו.
האקסטזה בשיאה, אין מחשבה, מקפצת מעליו בדהירה אינסופית. הוא עוזר ומרים את האגן ביחד איתי, בקצב שלי, אוחז בי ותומך. מפליק ומנשק.
הכוס משתפשף עליו, לראשונה, הוא לא צריך תוספת, הוא משתפשף ומקבל את מבוקשו בכל תזוזה שלנו, עד שבכל הגוף עובר רטט, המגיע לאט לאט, עובר לאורך כולי... מתכופפת לעבר אוזנו.
"רוצה לשמוע משהו?" הוא מהנהן ואני לוחשת לו באוזן:
זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שהצלחתי לגמור ככה".
מסיימת לומר את דבריי ובמקום להרגע, הקצב מממשיך ומתגבר, שוב ושוב, עולה ויורדת מעל הזין שלו, שחודר ויוצא וחודר ויוצא, מהכוס פנימה, עד לפתח. הלוך ושוב. משפשף היטב את הדגדגן הבולט. האחיזה שלי בו מתחזקת, הספאנקים שלו חוזרים אל הישבן, האור שבקצה מתחיל לנצנץ. שוב. הזרם הזה חוזר, מרטיט את הגוף מקצות האצבעות, עובר דרך הכוס ומגיע היישר למוח...
שוב, מתכופפת לעבר אוזנו.
"אתה רוצה לשמוע עוד משהו?" וכבר לא מחכה לתגובה.
"זו פעם ראשונה בחיים שלי שהצלחתי לגמור ככה פעמיים רצוף".