פעם ראשונה....

Sודית

New member
פעם ראשונה....

מזה שנים רבות...שאני לא חוגגת... כלומר, לא יושבת לארוחת ערב בסוכה. משום מה השנה, שום חג לא דיבר אלי... אולי משום שזו הפעם הראשונה, לנו האחים, ללא ההורים....הבית שעדיין קיים...שם... עושה לי לא טוב על הלב...לא רציתי לחגוג שם. אז זו הפעם הראשונה לי/לנו ללא סוכה... שם..על הגג, בבית של ההורים...תמיד הייתה סוכה...כל חג....תמיד הלכנו לעזור לקשט... תמיד ישבנו יחדיו...עם הריחות של החג. בכל תקופה גדלה המשפחה, קטנה הסוכה ולא שינינו בה דבר... אפילו בשנה שעברה....היו עוד קישוטים שלנו כילדים, כאלה שעשינו בגיל בית הספר, יחד עם אמא.... לי אישית קשה היה לשבת השנה בסוכה... אז אין סוכה....ואין חג...כך אני מרגישה. פתאום נכנסה בי מין כזו מועקה... מתגעגעת לימים של פעם...של ביחד...ואין. סודית מתעצבת אל ליבה.... מקווה שאין בכם כעס על זה שכתבתי. אולי יש עוד כמוני...בעצב הזה של האין יותר "פעם".

israel7

New member
סודית יקרה

מותר לך לא לשבת בסוכה מותר לך לא לקשט מותר לך להרגיש מועקה מותר לך להזכר ולהתרפס על העבר מותר לך אך זיכרי שחשוב מאוד גם לחיות את ההווה ולשמוח על מה שיש ושתמשיכי להיות לנו הסודית היקרה והחמודה,,, 10000000

maxima

New member
סודית...............

קודם כל חיבוק גדול לנחמה אם הכל טרי זה מאד כואב וקשה מותר לך ואפילו רצוי לכתוב ולשתף אותנו הרי בשביל זה אנחנו כאן מאחלת לך המשך חג שמח

Sודית

New member
תודה לכם ../images/Emo24.gif

כתבתי...הוצאתי....נרגעתי. זו הדרך שלי להתמודד עם מועקות. פעם, לפני הנט הייתי כותבת לעצמי ונרגעת. אין ספק שהיה נעים לקרוא אותכם ולהרגע יותר. כייף שיש מקום כמו זה וכייף שיש אותכם במקום הזה. סודית כבר הרבה פחות עצובה....תודה.

magy

New member
אז למה אומרים שהכל עניין

של זוית ראיה? אותה תמונה מזוית אחרת......פשוט לא יאומן........

B T1

New member
זוית ראיה או פינת הבדיחה.

ברומניה בכפר קטן ערכו תרגיל צבאי. ללינת לילה חלקו את החיילים כך-חוגרים ישנים בכנסיה, הקצינים מחולקים בין בתי התושבים. באחד הבתים גר איכר ושמו ינקו. לינקו היתה אישה צעירה ויפה שכאשר ראתה את הקצין שצרפו לביתם נדלקה מיד.גם הוא היה מעונין אבל מה לעשות והאיכר ישן עם אישתו באותה מיטה והוא בחדר הנוסף. לאחר שהאיכר נרדם קציננו יצא מחוץ לבית ומבחוץ דפק על התריס הסגור של חדר השינה וצעק: אדון ינקו דופקים את אישתך! האיכר התעורר הסתכל וראה את אישתו לידו. נרגע ונרדם. לאחר מ"ס דקות קציננו חזר על התרגיל בקול רם יותר. הלמות על התריס וצעקות. אדון ינקו אתה לא רואה שדופקים את אישתך? ינקו קם-אישתו לידו. פתח חלון פתח תריס הוציא ראש החוצה לראות מי הצועק. כלום. חזר לישון פעם נוספת. פעם שלישית הקצין כבר זעק מבחוץ. אדון ינקו!! לא רואה? דופקים את אישתך!!! ינקו קפץ רוגז(אישתו לידו) בכעסו לקח קילשון ורץ החוצה דרך הדלת על מנת לגמור חשבון עם המשמיץ--בינתיים קציננו קפץ פנימה דרך החלון הפתוח והתחיל לטפל באישה. כאשר אדון ינקו הכועס ונסער גמר סיבוב סביב לבית ולא מצא אף אחד נעצר להתנשף מול חלון הפתוח של חדר השינה שלו. ומה הוא רואה? (את הקצין על אישתו) פער את פיו ואמר: בחיי שמבחוץ זה נראה כאילו שדופקים אותה.

סודית..........אני מבינה אותך

כתבי הכל....פעם התגוררתי בצפון ושם במושבה הרגשתי את החג..... והיום אני במרכז לא מרגישה כלום עוד שבת חלפה......והכל בסדר מתרגלים למציאות.........

סודית - אל תתעצבי.......תמיד יש

שנה הבאה וחוצמזה את יכולה ללכת לאחרים אם מתחשק לך. וגם אם לא - לא צריך. תעסיקי את עצמך בדברים אחרים. להתראות וחג שמח

ראי את חצי הכוס המלאה

ולא את חצייה השני. הרי לו היית בסוכה לא היית איתנו כאן. ומה אנחנו לא משפחה? ראי את הרווח המוסף, יש לך אותנו ולנו אותך ורק סיפרת ומייד לך רווח. אז אין ניחומים לעבר שנגמר אבל יש עוד עתיד (אמנם קצת קצר) וביום חמישי אם אכן ניפגש, נשב סביב האש, נשמח ונצחק וננצל את היש. ולמה לא חיפשת את שלומית....זו ששנים כבר בונה סוכה? חג שמח

RUTYAN

New member
רוצה להגיד גם אותי עודדת

כמו את סודית . גם לי השנה,בחגים, ישנה מועקה ישנה מועקה...כזאת לא ברורה... תודה על זה שאתם קיימים רותי

דניאלה1311

Active member
מנהל
בוקר טוב, רותי וכולם התחלתי את יומי עם שיעורי הבקר לקרוא כל מה שכתבתם, נהדר להתחיל כך את היום. אני יודעת כמה קשה לחיות עם מועקה והכל נראה עצוב וכבד אבל ישנו מין פתגם באנגלית שאומר שסביב כל ענן יש פס כסף כלומר תמיד צריך לקוות Every cloud has a silver lining הנה הצטרפה רותי חדשה שהגשימה חלום ואני גם חושבת שלעולם לא מאוחר להגשים חלום. לפני כ-5 שנים היה לי חלום וחשבתי שהוא יהיה בלתי ניתן להגשמה, ומסתבר שהכל ניתן אם אנחנו רק פותחים את עצמנו לקראת החלום ויוצאים להגשימו. בוקר טוב לכולם.

למעלה