פעם ראשונה
קודם כל, זאת פעם ראשונה שלי כאן בכלל
כל נושא החלומות הצלולים חדש לי לגמרי. אף פעם לא חוויתי חלום צלול אמיתי.אתמול בלילה זה קרה, מבולבל: אז זה התחיל מחלום רגיל, פשוט חלום רגיל לגמרי- בחלום ישבתי מחובקת עם האקס שלי (במציאות אני חושבת עליו הרבה) ישבנו מחובקים באוטובוס והייתה הרגשה שזה טיול שנתי או משהו (היה לי טיול שנתי לא מזמן..) הוא ליטף לי את הלחי ודיברנו על יום ההולדת שלו (שהיה לו שלשום). הרגשתי בחלום ממש לא בנוח שהוא היה כל כך קרוב אליי, אבל שתקתי. אני זוכרת שאמרתי לו:"אתה לא זוכר?!כתבתי לך ברכה ממש מושקעת בפייסבוק,לא ראית את זה"? ופשוט דיברנו והוא ליטף אותי ואז פתאום, בחלום עצמו ניזכרתי על כל עניין החלומות הצלולים וחשבתי לעשות כל מיני בדיקות כמו שאמרו.פתאום האוטובוס נעלם והופעתי בחדר של אמא שלי (החלום היה כשנירדמתי על המיטה שלה, בחדר שלה) אבל המיטה הייתה מסודרת ולא ראיתי את עצמי, ואז הופיע מראה כזאת מלפניי ובדקתי אם זאת אני במראה, וראיתי את עצמי יושבת עם סווטשרט וקוקו ומסתכלת על המראה. אח"כ הופיע מאיפשהו שעון דיגיטלי והשעה הייתה שעה נורמלית-14:41. הייתי איכשהו בטוחה שזה נורמלי לגמרי למרות שזה היה אמצע הלילה, ונירדמתי עם שיער פזור וגופייה. אז אמרתי לעצמי:"איזה שטיות, אני לא חולמת, הכל נורמלי" ואז אמא שלי האירה אותי ואמרה לי שנירדמתי על המיטה שלה. מישהו יודע אם זה היה חלום צלול או שחלמתי על חלום צלול?! אני נורא מבולבלת..
קודם כל, זאת פעם ראשונה שלי כאן בכלל