פעם ראשונה....

מו שיקו

New member
פעם ראשונה....

אז היום עברתי חוויה מעניינת טסתי בסין מהעיר צ´ינג דאו (QING DAO ) לבייג´ין ובבדיקה הבטחונית לפני הכניסה לשרוול,הנבדקים שלחו את התיק טלפונים וכל השאר המתכות אבלללללללל............ נתבקשנו להוריד נעליים,לשלוח אותם לרנטגן יחד עם התיק יד ולקבל את זה בצד השני איףףףףףףףף האוירה דווקא היתה נעימה........

תמיד יש פעם ראשונה...

ולי זה קרה בשדה תעופה קנדי בניו-יורק. חמושה בכרטיסי טיסה לאורלנדו, דרכון ישראלי, שיער בלונדיני ופנים שמסנוורות את השמש, ובמקרה הכי קיצוני יכולתי להראות כמו שבדית שדוברת עברית. אבל... לשוטר האמריקאי נראה מוזר שאני טסתי לאורלנדו עם קפוצ´ון (באורלנדו היו 36 מעלות צלזיוס באותם הימים) נראה לשוטר בשדה התעופה מוזר מעט, והוא החליט שהקור בניו-יורק (5 מעלות צלזיוס) והקור בשדה תעופה, אינם אליבי מספיק, לצורך העניין. והחוצפן, פשוט ביקש ממני להכנס עם שוטרת לחדר צדדי ומוסתר ולהוריד את הקפוצ´ון. אני, שעצבי זינקו יותר מהר מהדולר, צעקתי לו בעברית "למה מי מת?" (כמעט והוא הראה לי את התשובה...). ככה שלהוריד נעליים... זה כבר ה"פיס אוף קייק", בטיסות פנים בארה"ב.

זכרונות......

מהמסגד ההוא בתורכיה לא הבנתי, למה התערפלו חושיי.......חשבתי לי, איזו אוירה קסומה של קדושה......... כשהתעוררתי מעלפוני הבנתי.

ANGELIC

New member
ובישראל .....

טסתי ביום חמישי שעבר לאילת בהזמנת הטיסה כתוב " יש להגיע לשדה דב שלושת רבעי השעה לפני מועד הטיסה" ואני כמו ילדה טובה ... מגיעה לשדה דה מחנה את האוטו ממהרת לטרמינל בדיקה בטחונית לוקחת כוס קפה ונעמדת ליד השער ומה קורה ? הטייס לא התעורר וזה הרגיש ממש גרוע כי השופט באילת לא בדיוק איחר .....

למעלה