פעם ראשונה

פעם ראשונה

שאני באמת לא מתרגשת ולא בא לי על הפרימיירה. מחר הפרימיירה שלנו, אנחנו מעלים 10 ריקודים, אני רוקדת רק ב3. לא כי אני גרועה, באמת שלא. זה סיכסוכים ובעיות עם הכראוגרף קיצר חרא. היום יש חזרה גנרלית מ2 עד 7. אני כלכך הולכת להשתעמם, אני נזכרת בשנים קודמות ואני זוכרת שאני חוזרת עם מלא מלא תלבושות מסריחות שצריך לכבש והולכת להופעה עם תיק ענקי וגדול, והיום אני נסחבת עם תלבושת אחת, מכינה את עצמי לשעמום ולצעקות שאני הולכת לחטוף בחזרה. הדבר היחיד שמחזיק אותי זה החברים והאנשים המדהימים ששם, שאני יודעת שיהיה מצחיק מאחורי הקלעים, ושאני יודעת שכמו שאני זוכרת שתמכו בי ועודדו אותי אני אעודד אותם, שרוקדים 10 ריקודים ויש להם את כל הלחץ הזה, והזיעה המגעילה.

SPSP1

New member
דבר ראשון, גם 3 זה די הרבה לא???

יש בנות שרוקדות פחות מ-3? ודבר שני הופעה זו הופעה לא משנה כמה שרוקדים, משנה איך שהולך לך.... תהני והמון בהצלחה!!!

אוי אבל לא נורא

תשמחי שאת לפחות מופיעה. קרה לי פעם וזה הגיע למצב של אוף אין טעם לכל מה שעשיתי וממש נשברתי ביום ההופעה, התחלתי לבכות בחזרה הגנרלית. אבל מתגברים. למה את לא מדברת עם הכריאוגרף? זה יכול לעזור. לפחות לשנה הבאה. תהני ותבליטי מה3 האלה כמה שאת יכולה. יש עוד שנים. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!:)

בעיקרון

אני רגילה להופיע ב8-9 ככה ריקודים והשנה זה פשוט אסון. תאמיני לי שכבר ניסיתי הכל וזה אבוד הוא פשוט שונא אותי ומתנכל אליי בכל דרך ואין שום סיבה להסביר את זה.. אבל הוא עוזב בסוף השנה ככה שזה טוב.

אוגם

New member
../images/Emo4.gif

לא נורא. תתנחמי בזה שלי יש מורה ששונאת אותי ככה שאפילו אם הייתי נותנת את כל מה שאני יכולה בחזרות היא עדיין הייתה משאירה אותי תמיד מאחורה, וזה לא קשור לגובה. יש עוד הופעות ואם פעם אחת את נותנת לעצמך מנוחה זה לא כזה נורא(= בכל מקרה אני מקווה שתהני בהופעה(=

למעלה