פעם ראשונה שלי.......!!

סיון 1 23

New member
פעם ראשונה שלי.......!!

אוקיי, לפני 16... אחרי 3 חודשים מהפעם הראשונה שאנחנו ביחד... וחודש ו13 ימים מהפעם השניה והנוכחית. עשינו את זה... לא יודעת מאיפה זה בא... וקשה לקלוט... לא כאב לי, שזה היה הפחד הכי גדול שלי... גם לא ירד לי דם (בכל שלוש הפעמים) (אין לו זין קטן בכלל................) זה לא היה נעים במיוחד בפעם הראשונה... גם בפעם השניה... וכשזה נכנס ממש עמוק היה מין כאב פנימי כזה... מישהי יודעת להסביר לי מה זה? פעם שלישית כבר היה כיף... אני ממש בהלם... ומתרגשת =)

חח מתוקה!

אני מכירה את ההרגשה של הפעם הראשונה.. שאת יושבת עם עצמך ואומרת לעצמך: פאק אני אשכרה כבר לא בתולה חחח. וגם לי לא ירד דם, אבל כאב.. אין קשר לגודל הזין. לגבי הכאב.. גם לי זה קורה לפעמים. אין לי מושג למה זה, אבל תנסי לשנות תנוחה שלא תכאב לך.

יאאאאאאא ((:)

איזה מותקקק :] מזל טוב בובה. הכאב הפנימי הזה הוא טבעי מה את דואגת P: עם מי זה היה,חבר שלך או סתם מישו? P:

תראי

אם זה ממש כואב לך תנסי לשנות תנוחה אני מכירה את הכאב הזה ולא יודעת - זה מין כאב נעים כזה... אני מחפשת את הכאב הזה דווקא - ככה אני ממש מרגישה שהוא שם..

ארטימיס

New member
חחח מאמיייי!!!

איזה יופי :)) חח גם לי לא ירד דם אבל כאב לי מאוד :( איזה מוזר זה.. בחצי השנה הראשונה הייתי בטוחה שאני עדיין בתולה חחח :)

invisible touch

New member
יאייייייייייייייייי!!!!!

חחח...כולי אושששששששר!!!! פעם ראשונה שלי היתה יחסית מאוחר, אבל לא ירד דם ואפילו לא כאב!!! ומשום מה לא הרגשתי יותר מידי..לא יודעת..מוזר! כאב פנימי... אצלי זה לא ממש כאב...איזשהו הירגשה מיוחדת...נמנמנמנמ...[אני והשטויות שלי] כל מקרה...שמחה שנגאלת מיסורייך!!! ברוכים הבאים לעולם ה...שטות!!!חחחח... אהה..וחג שמייח!

מי זה היה?

יאיר?
מזל טוב חמודה

סיון 1 23

New member
אני כן מכירה את יאיר אבל.

אולי רק... תעזרי לי להבין מי את... כדי שאני לא אבהל?

סיון 1 23

New member
נו, כתבת פה שם של אישיות בחיי...

שבין אם זאת היא ובין אם לא, לא הייתה לך זכות לכתוב אותה באינטרנט (כמובן שאני מעריכה את זה שאת כותבת לי מזל טוב כן? תודה רבה =) המעט שאת יכולה לעשות... זה לאמר לי מי את.

ToryMaster

New member
יו יו יו

יאיר (אם זה מי שאני חושבת) הוא אישיות בחיי אנשים רבים
. תעבירו את זה למסרים, שלא יהיה אאוטינג בטעות.

סיון 1 23

New member
כן הא? אני מכירה את יאיר טוב...

אנחנו ידידים טובים כבר הרבה מאוד זמן.

איזה כייף! אני זוכרת את שלי, גם לי

לא כאב בכלל בפעם הראשונה. האמת כאב בפעמים הבאות... אבל אצלי זה קצת מסובך. בכל מקרה אני רואה שאת שמחה וזה חשוב שאת זוכרת את הפעם הראשונה כמשהו טוב!

למעלה