פעם ראשונה שלי פה מחפשת ת'אחד מחכה להתרגש, דרוש חתן שמלה כבר יש.......
H hadass80 New member 16/9/06 #1 פעם ראשונה שלי פה מחפשת ת'אחד מחכה להתרגש, דרוש חתן שמלה כבר יש.......
G gilad269 New member 16/9/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אומרים שהפעם הראשונה היא הכי כואבת.אח"כ יש רק הנאות. תהני לך כאן. בהצלחה במציאת האחד שירגש
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אומרים שהפעם הראשונה היא הכי כואבת.אח"כ יש רק הנאות. תהני לך כאן. בהצלחה במציאת האחד שירגש
E extream New member 16/9/06 #7 ואי איזה פחד חכי רגע כנסי ... תרגעי,רק הגעת את כבר רוצה ללכת ? מה זו ההתקפה הזו? תכלס .... אני חושב שהאחד הזה כבר תפוס כולם רצו אותו והוא רצה משהו אחר בכל אופן ברוכה הבאה ותהני מהחברה פה
ואי איזה פחד חכי רגע כנסי ... תרגעי,רק הגעת את כבר רוצה ללכת ? מה זו ההתקפה הזו? תכלס .... אני חושב שהאחד הזה כבר תפוס כולם רצו אותו והוא רצה משהו אחר בכל אופן ברוכה הבאה ותהני מהחברה פה
C CHIKOLULU New member 18/9/06 #28 גברברון! יש מספיק נעדרים. רוצה לעזור לחפש גם שם מתוקי? ניחוש ראשון...
ס סופה10 New member 16/9/06 #8 ../images/Emo45.gif בואי נחפש ביחד הבעיה אצלי שאני מחפשת ממוצא ספרדי או דרום אמריקאי!
ס סופה10 New member 16/9/06 #11 ../images/Emo4.gif לא המקום לחפש.... נכון אבל אני לא מחפשת כאן או בכלל מי שרוצה ימצא אותי אני כתבתי בשביל הסבבה לא בשביל החיפוש
../images/Emo4.gif לא המקום לחפש.... נכון אבל אני לא מחפשת כאן או בכלל מי שרוצה ימצא אותי אני כתבתי בשביל הסבבה לא בשביל החיפוש
ס סופה10 New member 18/9/06 #32 ../images/Emo13.gif זה המוטו שלי מאז שהכרתי אדם ששינה לי את כיוון החשיבה שהאושר הוא בעצם בתוכנו ואנחנו לא צריכים למצוא אותו כדי להיות מאושרים... לא כך הדברים?
../images/Emo13.gif זה המוטו שלי מאז שהכרתי אדם ששינה לי את כיוון החשיבה שהאושר הוא בעצם בתוכנו ואנחנו לא צריכים למצוא אותו כדי להיות מאושרים... לא כך הדברים?