פעם ראשונה שלי כנסו בבקשה

פעם ראשונה שלי כנסו בבקשה

שלום לכולם , אני מציץ בפורום כבר זמן רב אך אני כותב בפעם הראשונה ,האם יש לכם פרטים על הופעה של משינה בתאריך 13/10/2007 בעמודי שלמה שבפארק תימנע? ההופעה משותפת יחד עם אהוד בנאי על במה אחת כך שצריך להיות מעניין מאוד. האם יש לכם מידע נוסף על ההופעה? ניסיתי באתר של ישרוטל ( מארחים את ההופעה במסגרת פסטיבל כלשהוא ) אך לא מצאתי פרטים מלאים. בנוסף אני פותח שירשור נוסף לרעיון שאני חושב עליו רבות .............. פרטים בהודעה הבאה.

jako1234

New member
אהלן יובל!!

שלום יובל מה שלומך, איך המרגש..הבריאות? טוב לראות אותך כאן בפורום.. עכשיו לעניין, מי שזוכר כמה יובלים היו לנו פה שהתחזו ואנחנו חשבנו שזה הפסיק כבר התופעה המפגרת הזאת של "כאילו יובל" בוא אני יגש איתך לאמת ב2 מפגשים עם יובל (המקורי) הוא אמר לי שהוא בעבר הסתכל בפורום וקרא אך מעולם לא הגיב ולא יגיב. אבל שוב הוא גלש בעבר (לא יודע עם עוד היום) אבל הייה מאוד ברור שלא יכתוב פה.. מי שקורא בפורום קצת יותר זה איגי דיין בלבד! ועוד מסר שאת האלבום הקרב התאריך שלו יהיה בשנת 2008 בהצלחה!

המממם

באף אחת מההודעות של הבחור לא נתקלתי בכך שהוא טוען שהוא יובל בנאי ממשינה. אז רשום לו "יובל בנאי" בניקניים. זו לא סיבה להיכנס לסרטים. ואל חשש - במקרה של מתחזה הוא היה נמחק... ובמקרה של "אזעקת אמת" - יש לי את הכלים לוודא אם מדובר במקורי מס' 1. הופעה בתמנע עם אהוד בנאי אכן באופק. אפשר לבדוק כרגע באתר של ישרוטל. הקישור: http://www.isrotel.co.il/Content/phazamorgana_2007.asp ולגבי ההודעה על "הופעת החלומות" בפארק הירקון - אני אגיב להודעה הזו כי מעניין לבנות פלייליסט להופעה מהסוג הזה. פשוט הראש שלי לא מחובר לגמרי כרגע. אולי אצרף תגובה בסוף היום. יום טוב, אסף.

lenon333

New member
אה,

זה כל כך הזוי שיובל יבוא ויוסיף כאן הודעה בפורום?נחמד אם הוא היה עושה זאת:)

למעלה